A2

Τίτλοι τέλους για Καρδαμανίδη

Τίτλοι τέλους για Καρδαμανίδη

Την απόφαση να κρεμάσει την φανέλα και να σταματήσει την ενεργό δράση ως αθλητής του βόλεϊ ανακοίνωσε ο Γιάννης Καρδαμανίδης. Ο 42χρονος Εβρίτης διαγώνιος με ένα συγκινητικό μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook γνωστοποίησε την απόφασή του ευχαριστώντας την οικογένεια του, αλλά και όλους όσους συνεργάστηκε στην μέχρι τώρα καριέρα του.

Τίτλους τέλους σε μια μεγάλη και πετυχημένη καριέρα στο βόλεϊ έβαλε ο Γιάννης Καρδαμανίδης. Ο έμπειρος διαγώνιος έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Νέας Βύσσας, ΑΟ Ορεστιάδας, Δραπετσώνα, Κτησιφών Παιανίας, Μίλωνα, Μεταμόρφωση, ενώ τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι στον Άθλο Ορεστιάδας.

Ο Εβρίτης “μπόμπερ” ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Νέας Βύσσας, αγωνίστηκε επί 9 χρόνια στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας με τον οποίο το 2014 πανηγύρισε την άνοδο στη Volleyleague… Τα τελευταία 5 χρόνια ο Γιάννης Καρδαμανίδης αποτέλεσε το βαρύ πυροβολικό του Άθλου Ορεστιάδας με τον οποίο πανηγύρισε συνεχόμενες ανόδους από το τοπικό στην Α2, ενώ την φετινή σεζόν εξασφάλισε την συμμετοχή του στη νεοσύστατη Preleague.

Το μήνυμα του 42χρονου διαγώνιου ανέφερε :

Ξεκίνησα το βόλεϊ σε πολύ μικρή ηλικία με αγάπη για τον αθλητισμό για ένα πάθος που με διέκρινε μέχρι το τέλος. Η απόφαση μου να αποχωρίσω από το αγωνιστικό κομμάτι δεν πάρθηκε εύκολα, με βασάνιζε πολύ καιρό, ήταν μια δύσκολη απόφαση.

Στο διάστημα αυτό έδωσα αλλά και έμαθα πολλά, συνάντησα πολλές δυσκολίες και εμπόδια, τραυματισμούς και εγχειρήσεις, όμως η πίστη μου να φτάσω μέχρι το τέλος ήταν μεγαλύτερη.

Αναπολώντας τα χρόνια αυτά δεν μπορώ να περιγράψω το πως αισθάνομαι, μόνο θετικά μπορώ να τα αξιολογήσω, έζησα ανάμικτα συναισθήματα χαρές, γέλια, αγωνίες, πίεση, στενοχώριες στις ήττες.

Ζήσαμε σπουδαίες στιγμές, είχαμε και άσχημα παιχνίδια, αλλά προσωπικά θα κρατήσω τις καλές αναμνήσεις που είναι και οι περισσότερες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια, τον αγνό φίλαθλο, τους συναθλητές μου, τους προπονητές που συνεργάστηκα, τους διοικητές της μονάδας μου που με διευκόλυναν για να έχω την δυνατότητα να αγωνίζομαι.

Τον ΑΘΛΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ την τελευταία μου ομάδα που θεωρώ οικογένεια μου και πάντα θα βρίσκομαι κοντά της, θέλω να πιστεύω ότι ήμουν αντάξιος τον προσδοκιών της, και τέλος τους ανθρώπους που ήταν πιο κοντά μου η σκιά μου την σύζυγο μου Βασιλική και την κόρη μου Κατερίνα Μυριαμ.

Με εκτίμηση καρδαμανιδης Ιωάννης

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...