A2

Το «κίτρινο υποβρύχιο» βύθισε τον…Πανιώνιο!

Το «κίτρινο υποβρύχιο» βύθισε τον…Πανιώνιο!

Ασταμάτητος ο Ηλυσιακός, επικράτησε και του Πανιωνίου με 3-0 στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των πλει οφ του νοτίου ομίλου της Α2 γυναικών στην Πάτρα και με 3/3 νίκες (8 βαθμούς), σφράγισε την πρόκριση του στο φαιναλ φορ ανόδου των  Τρικάλων του οποίου η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα στην ΕΟΠΕ (12.00).

Το «κίτρινο υποβρύχιο» του Κώστα Λιώση, απέδειξε ότι δίκαια θεωρείται από τα φαβορί ανόδου στην Α1 αφού παρά την μεγάλη απώλεια της σούπερ άτυχης, Στεφανίας Μπέμπη, έδειξε ότι διαθέτει, σπουδαίο και ομοιογενές σύνολο, με προσήλωση στην τακτική του εξαιρετικού τεχνικού της, πάθος και τρομερή δίψα για διάκριση.

Αγωνιστικά το ματς ήταν μια μεγάλη μάχη που κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Ηλυσιακό να πιέζει στο σέρβις κυρίως και να χαλάει την υποδοχή της ομάδας της Ν. Σμύρνης στα κρίσιμα σημεία των αγώνων.

Ilisaikos time aout me mpempi-7890

Μάλιστα την πρόκριση στην επόμενη  φάση, οι αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο την αφιέρωσαν στην τραυματισμένη συμπαίκτρια τους Μπέμπη και μάλιστα σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, φωτογραφήθηκαν μαζί της φορώντας όλες τη φανέλα με το αριθμό 7 που έχει  στην φανέλα της η άτυχη διαγώνιος.

Τα σετ:  Ηλυσιακός-Πανιώνιος 3-0 (25-21, 25-22, 25-20)

Ηλυσιακός: (Λιώσης) Λιαρούτσου,Σωτηρίου,Κωνσταντίνου, Τσέλιου, Ράγκου, Δασκαλοπούλου, Πασχάλη(λ), Χαμπηλομάτη, Χανδρή, Βακαλοπούλου, Χαρίση, Θύμο(λ), Δημαρά,Τσιγαρίδα

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...