BETOSFAIRA

Ξεκινάει η μεγάλη γιορτή

Ξεκινάει η μεγάλη γιορτή

Ξεκινάει σήμερα το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και είμαστε εδώ για να αναλύσουμε και να προτείνουμε τα σημεία που ξεχωρίσαμε για τους σημερινούς αγώνες.

Πολωνία-Σερβία

Ότι και να πούμε για τους Πολωνούς και την φιλοσοφία που έχουν αναπτύξει για το βόλεϊ θα είναι λίγο. Αυτό που θα γίνει σήμερα  δεν θα έχει προηγούμενο. Στο εθνικό στάδιο ποδοσφαίρου απόψε η Πολωνία μπροστά σε 65.000 θεατές θέλει να μπει με το δεξί και να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρωτιά του ομίλου. Οι Σέρβοι θα παραταχθούν χωρίς τον Μάρκο Ίβοβιτς που τραυματίστηκε σε πρόσφατο φιλικό παιχνίδι. Οι Πολωνοί σήμερα και μπροστά στους 65.000 οπαδούς τους έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη.

Βουλγαρία-Ρωσία

Εδώ θα κρατήσουμε το διπλό για την παρέα του Μπούτκο. Οι Ρώσοι πιστεύω μετά από καιρό θα έχουν μία καλή παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση και περιμένω να είναι μέσα στα μετάλλια. Η Βουλγαρία έχει μεν στην σύνθεση της 2 παίκτες  παγκόσμιας κλάσης όπως ο Σοκόλοφ και ο Σαλπάροφ αλλά την θεωρώ ομάδα με ταβάνι και δεν περιμένω πολλά από τους γείτονες στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Πρόταση:

Πολωνία-Σερβία 1 (1,61)

Βουλγαρία-Ρωσία 2 (1,28)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.