CHAMPIONS LEAGUE

Ζελιάσκοφ: «Υπάρχει πικρία»

Ζελιάσκοφ: «Υπάρχει πικρία»

Ο ΠΑΟΚ κοίταξε τα μάτια την Τρεντίνο αλλά η ήττα σύμφωνα μετον κόουτς Νίκι Ζελιάσκοφ πάντα αφήνει μια πικρία, ωστόσο στις δηλώσεις σημείωσε το γεγονός ότι τα παιχνίδια αυτά θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας ενώ ο Γιάννης Παντακίδης ευχαρίστησε τους πάνω από 3000 φίλους της ομάδας για την παρουσία τους

«Η ήττα είναι ήττα. Υπάρχει πικρία. Ήμασταν κοντά στα δύο σετ και δεν καταφέραμε να τα πάρουμε. Κολλήσαμε σε ένα σημείο με αποτέλεσμα η Τρεντίνο να πάρει διαφορά. Το επίπεδο της Τρεντίνο φάνηκε στις δύσκολες φάσεις. Είχαν υπομονή. Παίζουν τέτοια παιχνίδια κάθε εβδομάδα. Είναι πολύ υψηλό το επίπεδο του ιταλικού πρωταθλήματος. Τα παιχνίδια αυτά ωστόσο θα βοηθήσουν και το επίπεδο της δικής μας ομάδας. Τα παιδιά πάλεψαν, προσπάθησαν ακόμη και στο τελευταίο σετ δεν παράτησαν το παιχνίδιΠάμε βήμα-βήμα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να είμαστε προσγειωμένοι. Είμαστε σε καλό δρόμο. Είμαι αισιόδοξος», είπε ο Ζελιάσκοφ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Παντακίδης: «Ευχαριστούμε τον κόσμο»

Ο μπλοκέρ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παντακίδης με τη σειρά του ανέφερε: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας παίξαμε πάρα πολύ καλά. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα πιο καλό σκορ αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Επιθετικά πήγαμε καλά αλλά δεν καταφέραμε να σταματήσουμε τους αντίπαλους στο μπλοκ. Εκεί χάσαμε το παιχνίδι. Ο κόσμος ήταν για μία ακόμη φορά στο γήπεδο , μας στήριξε, τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό και τον περιμένουμε να συνεχίσει να έρχεται».