Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρεόπουλος: «Δύσκολο ξεκίνημα, στόχος οι νίκες»

Ανδρεόπουλος: «Δύσκολο ξεκίνημα, στόχος οι νίκες»

Στο δύσκολο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος με τους «πράσινους» να ξεκινούν με ντέρμπι κεκλεισμένων των θυρών τη 2η αγωνιστική κόντρα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η ομάδα του έχει στόχο όσο περισσότερες νίκες σε Λιγκ Καπ, Κύπελλο και πρωτάθλημα, ώστε να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος κάνοντας ένα πρώτο σχόλιο για το Τριφύλλι της νέας σεζόν είπε: «Θέλουμε να κρατήσουμε το καλό αγωνιστικό πρόσωπο της προηγούμενης περιόδου. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για στόχους με την έννοια της βαθμολογικής θέσης. Ο Παναθηναϊκός θα είναι δυνατός και ανταγωνιστικός, παράλληλα θα ολοκληρώνει τα εξωαγωνιστικά βήματα που κάνει».

Ο πήχης μοιάζει να έχει ανέβει μετά την περυσινή πορεία αλλά ο έμπειρος κόουτς δεν το θεωρεί «βάρος» για την ομάδα του, σημειώνοντας: «Δεν θα έλεγα ότι μας βαραίνει αυτό. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού και ίσως και ο φίλαθλος κόσμος του βόλεϊ έχει προσδοκίες από αυτή την ομάδα. Μπορούμε να σηκώσουμε αυτό το βάρος και να πάμε όσο το δυνατό καλύτερα».

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος και την πρεμιέρα με τη Λαμία είπε: «Για μένα προσωπικά είναι ευχάριστο όποτε βρίσκομαι στη πόλη της Λαμίας, έχω ωραίες αναμνήσεις. Είναι πρώτη αγωνιστική, δύσκολο το παιχνίδι αφού η Λαμία παραδοσιακά είναι σκληρή ομάδα και έχει δυνατή έδρα. Το πρόγραμμα στο ξεκίνημα είναι πολύ δύσκολο για τον ΠΑΟ για αυτό και ο στόχος είναι να προετοιμαστεί γρήγορα η ομάδα για να μπει στα δύσκολα παιχνίδια».

Τέλος, για το αν η διοργάνωση του Λιγκ Καπ είναι στόχος ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο και προσπαθεί για νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Και το Λιγκ Καπ είναι στόχος για τον Παναθηναϊκό και θέλει να φτάσει όσο το δυνατό ψηλότερα. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε νίκες».