ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Χτυπάει» Κουρούπη, πήρε Κουμουνδούρο

«Χτυπάει» Κουρούπη, πήρε Κουμουνδούρο

Απάντηση από τον πρώην πρωταθλητή Παναθηναϊκού και Φοίνικα Σύρου περιμένει ο Α.Ο. ΒΑΡΗΣ “Ο Αναγυρούς” που ωστόσο απέκτησε τον πρώην πασαδόρο των “Πειρατών” και τελευταία του Απόλλωνα Αθηνών.

Η κατάκτηση του τίτλου της τοπικής κατηγορίας Ανδρών στην ΕΣΠΑΑΑ έχει ανοίξει για τα καλά την όρεξη της διοίκησης της ομάδας της Βάρης, που συνεχίζει την μετεγγραφική της ενίσχυση ψάχνοντας παράλληλα  το… μπαμ!

Μετά λοιπόν την πρόσφατη ιστορική άνοδο στη B’ Εθνική η ομάδα του Κώστα Αγγελίδη βάζει φέτος ψηλά τον πήχη, καθώς έκανε πρόταση στον αδελφικό του φίλο και επί χρόνια συμπαίκτη του, Βίκτωρα Κουρούπη να βοηθήσει με την εμπειρία και την ποιότητά του την φετινή προσπάθεια του “Αναγυρού”.

ktisifon_paianias_aggelidis_kouroypis

Ωστόσο, αν και ο πρώην άσος του “τριφυλλιού” και του Φοίνικα θα ήθελε πολύ να ξανασμίξει αγωνιστικά με τον Αγγελίδη, ζώντας το οικογενειακό κλίμα και το ομαδικό πνεύμα, “κλειδιά” μαζί με την οργάνωση της φετινής επιτυχία της ομάδας της Βάρης, το σκέφτεται, λόγω φόρτου των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Όσο λοιπόν ο κόουτς/αθλητής αναμένει στο ακουστικό του την απάντηση του φίλου του, κράτησε τον περσινό “κορμό” της ομάδας και προχώρησε σε κάποιες σημαντικές μεταγραφές αρχής γενομένης από τη θέση που “πόναγε” πέρυσι, στου πασαδόρου.

koumoundouros

Το ρόλο λοιπόν του “μαέστρου” της φετινής ομάδας της Βάρης η διοίκηση εμπιστεύτηκε στον πολύπειρο, Μένιο Κουμουνδούρο. Ο 38χρονος άσος (1.75μ) και πρώην συμπαίκτης του Αγγελίδη σε Φοίνικα Σύρο και Ναυπηγεία  ήταν το πρώτο φετινό απόκτημα της ομάδας, ενώ εδώ και λίγα 24ωρα κάτοικος Βάρης είναι και ο Άρης Παπαδογούλας.

papadogoulas_aris

Πρόκειται για τον  αδελφό του διεθνή διαιτητή, που θα εκπροσωπήσει την ελληνική διαιτησία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, Μπάμπη Παπαδογούλα.

Ο 33χρονος Λαρισαίος ακραίος/διαγώνιος (1.88μ)  πέρα από την έντονη παρουσία του στην άμμο, πέρυσι έπαιζε στο Κουκάκι