ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΕΣΠΕΔΑ: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Αστέρα Νίκαιας

ΕΣΠΕΔΑ: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Αστέρα Νίκαιας

Δριμύτατη ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε ο Αστέρας Νίκαιας, με αφορμή την απροσδόκητη αναβολή του αγώνα με τον Τελαμώνα στη Σαλαμίνα για την 13η αγωνιστική και την ταλαιπωρία που πέρασε η αποστολή του πρωτοπόρου της κατηγορίας 2 γυναικών, ΕΣΠΕΔΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου της Νίκαιας:

«Η ομάδα των Γυναικών μας πήγε, ως όφειλε, την Πέμπτη (26/1) στη Σαλαμίνα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Τελαμώνα που είχε οριστεί να ξεκινήσει στις 21:45! Ο αγώνας, ωστόσο, δεν διεξήχθη ποτέ επειδή η ομάδα μπάσκετ των γηπεδούχων είχε προγραμματίσει- χωρίς να ενημερώσει κανέναν από εμάς- να αγωνιστεί κόντρα στην Προοδευτική στις 20:30!

Το γεγονός ότι η αναμέτρηση θα διαρκούσε τουλάχιστον μιάμιση ώρα, άρα θα έληγε στις 22:00, κατέστησε αδύνατη τη διεξαγωγή του δικού μας αγώνα, με τον διαιτητή να τηρεί ορθά τους κανονισμούς που απαγορεύουν την έναρξη των ματς μετά τις 22:00!

Η έλλειψη οργάνωσης και η γενικότερη στάση του συλλόγου του Τελαμώνα, ο οποίος γνώριζε καλά τι επρόκειτο να συμβεί και δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τα 30 άτομα της ομάδας μας και τους γονείς που πήγαν στη Σαλαμίνα, μας προκάλεσε εύλογες απορίες και μεγάλη απογοήτευση.

Η διοίκηση του Αστέρα Νίκαιας, λοιπόν, με γνώμονα την αγάπη της για το άθλημα, αλλά και το αίσθημα ευθύνης προς τις αθλήτριες και τους γονείς που εμπιστεύονται σε εμάς τα παιδιά τους έχει να αναφέρει τα εξής:

«Για πόσο ακόμα θα υπάρχουν τέτοια γεγονότα που θα φθείρουν την εικόνα του αθλήματος μας και θα το παρουσιάζουν στα μάτια των νέων αθλητριών μας ως τον φτωχό συγγενή του αθλητισμού στη Ελλάδα;

Κύριοι και κυρίες της ΕΟΠΕ, πριν λίγο καιρό μας στείλατε μία επιστολή και μας ζητήσατε τις απόψεις μας για την ανάπτυξη του volley στην Ελλάδα. Εμείς ανταποκριθήκαμε και σας στείλαμε αρκετές προτάσεις για να πάει το “volley μπροστά “όπως προεκλογικά υποστηρίζατε ότι θα πράξετε. Περιμένουμε να δούμε- προσευχόμενοι ότι επιτέλους βρέθηκε κάποιος που θα μας εισακούσει- τα εξής απλά και βασικά:

Να μην ντροπιάζετε το άθλημα μας στα μάτια των αθλητριών. Ας κερδίσουμε πρώτα τους δικούς μας για να μην το παρατήσουν και μετά ας προσπαθήσουμε και για τους άλλους να τους φέρουμε κοντά στο volley! Πρέπει να ξεκινήσουμε από τα ΒΑΣΙΚΑ!

Δεν έχουμε καμία πρόθεση να δημιουργήσουμε πρόβλημα…Να επισημάνουμε τα προβλήματα θέλουμε! Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με τον Τελαμώνα. Ίσα ίσα είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, απλά αυτά τα τραγικά λάθη πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν στον χώρο μας»!

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 11ης αγωνιστικής

Στην 11η αγωνιστική της Τοπικής κατηγορίας 2 Γυναικών τα αποτελέσματα και η βαθμολογία έχουν

ως εξής:

ΓΣ Ειρήνη-ΓΣ Περάματος Ερμής 3-0,

ΑΣΦΠ Κρόνος Αγ.Αναργύρων-Μανδραϊκός ΑΟ 3-0,

ΑΟ Φιλία Περάματος-ΓΣ Ιλίου 3-1

Τελαμώνας-Αστέρας  Νίκαιας αναβλήθηκε

Πειραϊκός-Κελεός αναβλήθηκε

Βαθμολογία : (11 αγώνες)

1.ΑΟ Αστέρας Νίκαιας 29(30-7),

2.ΓΣ Ειρήνη 27(28-5),

3.Πειραϊκός Σύνδεσμος 18(22-19),

4.ΑΣΦΠ Κρόνος 18(23-15),

5.ΑΟ Φιλία Περάματος 16(19-22),

6.ΑΟ Τελαμών 14(19-18),

7.ΓΣ Ιλίου 12(17-23),

8.Μανδραϊκός ΑΟ 11(17-26),

9.ΓΣ Περάματος Ερμής 5(11-29),

10.ΑΟ Κελεός 3(7-29)