ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Λιαρούτσου: «Δεν μας αντιπροσωπεύει αυτή η εικόνα»

Λιαρούτσου: «Δεν μας αντιπροσωπεύει αυτή η εικόνα»

Την πεποίθησή τους ότι το ΠΑΚ Χαλανδρίου στον χθεσινό τελικό της Αγίας Παρασκευής για το πρωτάθλημα της Β’  Εθνικής γυναικών της ΕΣΠΑΑ, δεν έδειξε το αληθινό του “πρόσωπο”,  εξέφρασαν στο Volleyplanet o τεχνικός της ομάδας, Κώστας Λεβαντής, η αρχηγός Μαριάνα Λιαρούτσου και η συμπάικτριά της Κατερίνα Τράκα, που  στάθηκαν κυρίως στον τρόπο που χάθηκε το α’ σετ.

«Νομίζω πως «κλειδί» του ματς ήταν το α’ σετ το οποίο αν το κερδίζαμε, τόσο κοντά που φτάσαμε, ενδεχομένως και να άλλαζε η του τελικού. Κάναμε όμως λάθη στα κρίσιμα σημεία, δώσαμε εύκολους πόντους στην Αγία Παρασκευή και αυτό μας στοίχισε» δήλωσε αρχικά στο Volleyplanet o τεχνικός του ΠΑΚ Χαλανδρίου, Κώστας Λεβαντής και συμπλήρωσε για τον προσεχή τελικό στο Χαλάνδρι (1/6, 21.45), όπου η ομάδα του βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο μετά το χθεσινό 2-1 της «Santa». «Σε αυτούς τους τελικούς όλα μπορούν να συμβούν…

Η ομάδα που θα δείξει το περισσότερο πάθος και καθαρό μυαλό, θα πάρει τις πολύτιμες νίκες που θα την οδηγήσουν στην άνοδο. Εμείς σήμερα δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα, αλλά πιστεύω πως τη Δευτέρα θα εμφανιστούμε πολύ πιο βελτιωμένη. Περιμένουμε τον κόσμο μας να μας βοηθήσει…»

«Η εικόνα που δείξαμε στον αποψινό (σ.σ. χθεσινό) τελικό δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Δεν είναι αυτή η αντικειμενική εικόνα της ομάδας του ΠΑΚ Χαλανδρίου. Όταν αποφασίσουμε να παίξουμε αυτό που αξίζουμε, θεωρώ πως το παιχνίδι θα είναι αντίστροφο…» τόνισε η αρχηγός της ομάδας του Χαλανδρίου, Μαριάνα Λιαρούτσου, ενώ η συμπαίκτριά της Κατερίνα Τράκα έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης ενόψει του «τελικού των τελικών» της Δευτέρας: «Αφήνουμε πίσω το αυτό ματς, δεν έχουμε και τα περιθώρια αφού σε δύο 24ωρα καλούμαστε, μπροστά στον κόσμο μας, να βγάλουμε το πραγματικό μας «πρόσωπο». Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να μπούμε δυνατά από την αρχή για να μείνουμε ζωντανές στο όνειρο της ανόδου».