ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Ομάδα μοντέλο» κι οι γυναίκες του Περσέα

«Ομάδα μοντέλο» κι οι γυναίκες του Περσέα

Στα πρότυπα που “χτίζεται” η φετινή ανδική ομάδα του Πάτρα, φαίνεται πως βαδίζει και ο πρώην συνεργάτης του και προπονητής του γυναικείου τμήματος της ομάδας της Περαίας, Σωτήρης Τζιουμάκας που έχει καταρτίσει σε μεγάλο βαθμό το φετινό ρόστερ και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωσή του.

tzioumakas_sokratis

Σύμφωνα λοιπόν με τη διοίκηση αλλά και τον καταξιωμένο τεχνικό που έχοpυν στόχο τη διάκριση στο Β’ τοπικό ΕΠΕΣΘ, η φετινή ομάδα τωνγυναικών θα πρέπει να συγκεντρώνει πέρα από τα καθαρά αγωνιστικά χαρίσματα και κάποιες άλλες υψηλές προδιαγραφές. Αθλητικές δυνατότητες, δίψα για διάκριση, υψηλό μορφωτικό επίπεδο και φυσικά ήθος αλλά και σεβασμός στις αξίες του αθλητισμού είναι το… κοκτέιλ της φετινής γυναικείας ομάδας του Περσέα. Αν προσθέσει κανείς μάλιστα στα πιο πάνω συστατικά και την ομορφιά των αθλητριών, που θυμίζουν… μοντέλα, τότε το δροσερό κοκτέιλ αποκτά και χαρακτήρα… εκρηκτικό!

Πέρα λοιπόν από τις παραμονές αθλητριών αλλά και τις επιστροφές κάποιων άλλων κοριτσιών  η ομάδα ενισχύθηκε με δύο νέες μεταγραφές.

sioyla 3 sioula 4

Με καταγωγή από την όμορφη Πρέβεζα και τον τοπικό Φιλαθλητικό, η 20χρονη ακραία Ιωάννα Σιούλα (1,76μ) θα συνεχίσει την καριέρα της στην Περαία της Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα λόγω σπουδών στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Α.Π.Θ. Παράλληλα με τη σάλα, η κόρη του προπονητή των τμήματων υποδομής του Φιλαθλητικού Πρέβεζας, λατρεύει το μπιτς βόλεϊ και πέρυσι κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα U22 με συμπαίκτρια την Τατιάνα Μολδοβανίδη.

dimou gia roster
    dimou

«Κοντοχωριανή» της Σιούλα είναι και το δεύτερο νέο πρόσωπο της ομάδας, η 18χρονη Αναστασία Δήμου (1.82μ). Η κεντρική από την Άρτα σε σχέση με τις υπόλοιπες νεοπαοκτηθείσες αθλήτριες αναμένεται να αισθανθεί στο νέο της περιβάλλον “σαν στο σπίτι της”, καθώς η νέα της ομάδα, αν εξαιρέσεις το λευκό, έχει τα ίδια χρώματα με την ΓΣ Άρτα Volley (μαύρο-πορτοκαλί).

psarou 1  psarou2jpg

Τέλος από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, επέστρεψαν ξανά “στη βάση” τους δύο αθλήτριες, η 19χρονη ακραία Μέλπω Γκουρλίτσα και η 19χρονη ακραία/διαγώνια Ιωάννα Ψαρρού, ενώ για μια ακόμη χρονιά παρέμειναν στην ομάδα: η 19χρονη πασαδόρος και σπουδάστρια των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής,  Δανάη Μιχαηλίδου (φωτό κάτω 1), η 19χρονη λιμπερο/ακραια και σπουδάστρια των ΤΕΦΑΑΑ Σερρών, Κατερίνα Χαλκιά (φωτό κάτω 4), η 19χρονη Λαρισαία ακραία και σπουδάστρια στο ιστορικο αρχαιολογικο της Θεσσαλονίκης, Άννα Φάκα (φωτό κάτω 4), η κεντρική και σπουδάστρια Γεωλογίας, Μαρίνα Αντωνιάδου (φωτό κάτω 2) και η 17χρονη ακραία και μαθήτρια Γ’ λυκείου Ευαγγελία Τσακνάκη (φωτό κάτω 5).

danai  12909643_1138564212862401_4582237148125362408_o anna faka χαλκια

tsaknaki

Φωτό: Atpreveza.gr / Theofilos Kazantzidis / Facebook