ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Σπάει» τα δεσμά και στηρίζει Γκαβαμί η ΕΟΠΕ!

«Σπάει» τα δεσμά και στηρίζει Γκαβαμί η ΕΟΠΕ!

Άμεση ήταν ανταπόκριση της Ε.Ο.Π.Ε στο θέμα που παγκοσμίως έχει συγκλονίσει και που το Volleyplanet ανέδειξε από την πρώτη στιγμή και αναδεικνύει καθημερινά με την 5η αγωνιστική της Α1 γυναικών να στέλνει μήνυμα συμπαράστασης για την Ghoncheh Ghavami.

Τα κορίτσια της Α1 Γυναικών θα ενώσουν τις φωνές τους με όλη την κοινωνία του βόλεϊ ζητώντας την απελευθέρωση της Ghoncheh Ghavami. Της 25άχρονης Ιρανοβρετανής η οποία κρατείται από τις 20 Ιουνίου σε φυλακή της Τεχεράνης πληρώνοντας την συμμετοχή της σε μια διαδήλωση όπου μαζί με άλλες Ιρανές ζητούσαν να τους επιτραπεί το δικαίωμα να παρακολουθήσουν αγώνες του World League.

«Free Ghoncheh Ghavami», θα αναφέρει το μήνυμα που θα κρατούν όλες οι αθλήτριες πριν την έναρξη των αυριανών αγώνων, προσθέτοντας έναν ακόμη κρίκο στην προσπάθεια του κόσμου του βόλεϊ για την άμεση απελευθέρωση της 25άχρονης Ghoncheh.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη στο Ιταλικό Πρωτάθλημα οι ομάδες η μια μετά την άλλη έχου ξεκινήσει τη δική τους εκστρατεία με αντίστοιχα μηνύματα.

Το Volleyplanet –αν και νεογέννητο στον κόσμο του ίντερνετ- από την πρώτη στιγμή ανέδειξε την ιστορία της Ιρανοβρετανής, η οποία καθημερινά όσο εκτυλλίσεται θα βρίσκεται στα βασικά θέματα της επικαιρότητάς του που απασχολεί ολόκληρο τον πλανήτη!

Διαβάστε την ιστορία αλλά και τις μέχρι τώρα διεθνείς αντιδράσεις για την ποινή φυλάκισης της Ghoncheh Ghavami:

7/11/2014 «Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει η κόρη μου»

7/11/2014 Αυστριακή στήριξη στη Γκαβαμί!

6/11/2014 «Καυτή πατάτα» η υπόθεση Γκαβαμί!

5/11/2014  Μυαλά ερμητικά… κλειστά!

4/11/2014 Σε κακή κατάσταση η Γκαβαμί

3/11/2014 Απελευθέρωση Γκαβαμί ζητά η FIVB

2/11/2014 Ένας χρόνος φυλάκισης για το βόλεϊ!