Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Θέλουν Rowe και Ηρακλή Παπαδόπουλο στη Βόχα

Θέλουν Rowe και Ηρακλή Παπαδόπουλο στη Βόχα

Το όνομα του Αμερικανού κεντρικού μπλοκέρ Spencer Rowe και του πρώην διαγώνιου της Λαμίας, Ηρακλή παπαδόπουλου βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Γερμανού προπονητή του Παμβοχαϊκού, Μίκαελ Μέρτεν, που έχει στα υπόψιν του και ένα ακόμη Ρώσο κεντρικό.

Ο 22χρονος Αμερικανός κεντρικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου UCLA, όπου από φέτος  αγωνίζεται η διεθνής Όλγα Στράντζαλη, to 2014 έπαιξε για πρώτη φορά εκτός H.ΠΑ για λογαριασμό της φινλανδικής Raision Loimu, όπου αναφέρεται και ως διαγώνιος,

Όπως λένε όσοι γνωρίζουν τον Αμερικανό κεντρικό, που ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ από το 2003 και από το 2007 είναι διεθνής, με συμμετοχή μεταξύ άλλων και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U-19 της FIVB στην Ιταλία, είναι ένας αθλητής που παίζει “με πάγο στο μυαλό και φωτιά στην καρδιά” και αγαπημένο του νούμερο είναι το Νο 17. Αξίζει να σημειωθεί δε, πως σπουδάζει πολιτικές επιστήμες και είναι ανηψιός του Tom Duke, μέλος της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, στους Ολυμπιακούς αγώνες 1990 και 1994.

Παράλληλα στο στόχαστρο της ομάδας της Κορίνθου βρίσκεται και ένας αλλος κεντρικός, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρωσία, αλλά και ο νεαρός πρώην διαγώνιος της ΑΕΚ και της Λαμίας, Ηρακλής Παπαδόπουλος.