ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Βλέπουν» 4άδα στην Κερατέα

«Βλέπουν» 4άδα στην Κερατέα

Δύο εβδομάδες συμπληρώνει η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας τουΓΣ Κερατέας, που, αν και νεοφώτιστη, με την πρόσφατη ενίσχυση από… την άμμο, φιλοδοξεί,  σε μία καλή πορεία και γιατί όχι και στην τετράδα της Β’ Εθνικής.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μιχάλης Αλεξανδρόπουλος αλλά και οι αθλήτριές του, ξεκίνησαν την προετοιμασία από την 1η Σεπτεμβρίου και συνεχίζουν με πολλά όνειρα και φοβερή διάθεση τις προπονήσεις τους.

Η φιλοσοφία του συλλόγου της Κερατέας θέλει τις νεαρές αθλήτριες που προέρχονται από τα “σπλάχνα” του σωματείου να πλαισιώνουν την ομάδα και σιγά σιγά, έχοντας πλέον παιχνίδια στα πόδια τους να “ανεβαίνουν” στη γυναίκεια ομάδα.

Για αυτό παρέμειναν και φέτος στο ρόστερ  οι Ντάρδη,  Παπαμιχάλη, Σκυλάκου, Πέτση και Παπαγγελή, ενώ πρόσφατα αποκτήθηκε το διεθνές δίδυμο του μπιτς βόλεϊ Μεθενίτη/Καραγκούνη, που όπως επισήμανε στο Volleyplanet και ο προπονητής τους, με την εμπειρία τους από τη σάλα δίνουν πλέον άλλη δυναμική στην ομάδα, μολονότι θα έχουν παράλληλα και υποχρεώσεις στην άμμο.

“Σίγουρα είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, αλλα επειδή πιστεύω πολύ στην ομάδα και στο κλίμα που υπάρχει, είμαι βέβαιος πως θα μπορέσουμε να το συνδυάσουμε. Τα κορίτσια (σ.σ. Μεθενίτη, Καραγκούνη) θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ και ελπίζω ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να κάνουμε ως σύνολο τη διάφορα, ώστε να  να έχουμε μια πολύ καλή πορεία και να “μπούμε” ακόμη και στην 4αδα.

Γεγονός πάντως είναι πως ιδιαίτερα ως νεοφώτιστη ομάδα, έχουμε δύσκολο έργο στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά…” επεσήμανε ο Μιχάλης Αλεξανδρόπουλος, που δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την μέχρι πορεία της προετοιμασίας, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος (20/10).