Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αλμπουκέρκε : «Μέρα με τη μέρα μεγαλώνουμε σαν ομάδα»

Αλμπουκέρκε : «Μέρα με τη μέρα μεγαλώνουμε σαν ομάδα»

O ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Volleyleague και με ένα ανταγωνιστικό σύνολο ευελπιστεί να μπει στο κάδρο των πρωταγωνιστών, με την Βραζιλιάνα πασαδόρο Καρολίνα Αλμπουκέρκε να δηλώνει έτοιμη αισιόδοξη για τη νέα χρονιά.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει για τις 12 ομάδες της Volleyleague και το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι αισιόδοξο και όλες οι αθλήτριες είναι ανυπόμονες για το πρώτο σερβίς.

Η Καρολίνα Αλμπουκέρκε αναφερόμενη στην μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ «Δουλεύουμε σκληρά για να κάνουμε μια εξαιρετική σεζόν. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα καθώς υπάρχουν δυνατές ομάδες τίτλου όπως ο Ολυμπιακός, η Σαντορίνη, ο Παναθηναϊκός και άλλοι. Γνωρίζουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε…. αλλά μέρα με τη μέρα εξελίσσουμε το παιχνίδι μας και μεγαλώνουμε σαν ομάδα».

Όσο για την παρουσία της στην Θεσσαλονίκη η Βραζιλιάνα πασαδόρος υπογράμμισε «Αισθάνομαι πολύ όμορφα στη Θεσσαλονίκη. Αγαπώ την πόλη, είμαι πραγματικά πολύ άνετα εδώ και τη θεωρώ ήδη το δεύτερο σπίτι μου. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για μένα. Όλα είναι καινούργια… η χώρα, η πόλη, η ομάδα, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και παίζω για την ομάδα του ΠΑΟΚ».