Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε με Κνέζεβιτς το Μαρκόπουλο

Ανανέωσε με Κνέζεβιτς το Μαρκόπουλο

Στο Μαρκόπουλο θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά η Μίλιτσα Κνέζεβιτς καθώς η ομάδα των Μεσογείων ανανέωσε την συνεργασία της με την Σέρβα πασαδόρο που δήλωσε χαρούμενη για την εξέλιξη και ενθουσιασμένη εν όψει της επόμενης σεζόν στην Volleyleague.   

Με την Μίλιτσα Κνέζεβιτς στην πάσα συνεχίζει και στο επόμενο πρωτάθλημα ο ΑΟ Μαρκοπούλου. Η διοίκηση της ομάδας της Ανατολικής Αττικής έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένη με την φετινή απόδοση της Σέρβας αθλήτριας, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασία της ξεκινώντας έτσι από νωρίς την συμπλήρωση του ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Από την πλευρά της η Κνέζεβιτς, αφού δήλωσε πως αισθάνεται σαν το σπίτι της στο Μαρκόπουλο, έδειξε ανυπόμονη για την επόμενη σεζόν.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου της, η Σέρβα πασαδόρος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόσο για την χρονιά που πέρασε, όσο και για την ανανέωση της συνεργασίας της και την παρουσία της στην πόλη των Μεσογείων.

Η Κνέζεβιτς σχολιάζοντας την σεζόν που πέρασε τόνισε «Αν και είχαμε την πιο νεανική ομάδα τη χρονιά που μας πέρασε στη Volleyleague, καταφέραμε να συνεχίσουμε την πολύχρονη ιστορία του Συλλόγου στην κορυφαία κατηγορία για 20η συνεχόμενη χρονιά! Είχαμε κάποια «σκαμπανεβάσματα», αλλά καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε ενωμένοι σαν ομάδα, προπονητικό τιμ και διοίκηση, και αυτό είναι που με κάνει να ανυπομονώ για τη νέα σεζόν στον ΑΟΜ!».

Όσον αφορά την σεζόν που έρχεται δήλωσε «Η επόμενη χρονιά στη Volleyleague θα αποτελέσει μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς, αλλά το βασικό μέρος της ομάδας έμεινε το ίδιο και έχουμε αρχίσει ήδη την προετοιμασία, οπότε είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη να δω πόσο μακριά μπορούμε να πάμε!»

Τέλος αναφέρθηκε για την παρουσία της στο Μαρκόπουλο λέγοντας «Το Μαρκόπουλο δεν είναι μεγάλη πόλη, αλλά αυτό είναι που το κάνει τόσο όμορφο! Έχεις την εντύπωση πως όλοι εδώ είναι μία μεγάλη Οικογένεια και από τη στιγμή που όλοι είναι τόσο φιλόξενοι και φιλικοί, αισθάνομαι πλέον σαν το σπίτι μου!».

Η ανακοίνωση του ΑΟ Μαρκοπούλου

Ο ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil ανακοινώνει πως η πασαδόρος, Milica Knezevic, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του ΑΟΜ και τη νέα σεζόν στη Volleyleague Γυναικών.