A2

Ανατροπή City, χαρακίρι Πανιωνίου

Ανατροπή City, χαρακίρι Πανιωνίου

Νίκη ανατροπής πανηγύρισε το Αιγάλεω κόντρα στον Πανιώνιο κατά την 16η αγωνιστική της Α2 των γυναικών καθώς οι «κυανόλευκες» αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-2 και 9-12 στο ταϊ-μπρεϊκ επικράτησαν 3-2 γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους τους που γέμισαν το κλειστό «Στ. Βενέτης».

Συναρπαστική εξέλιξη μέχρι τον τελευταίο της πόντο είχε η αναμέτρηση στο κλειστό του Αιγάλεω με τον Πανιώνιο να αυτοκτονεί και να χάνει ένα φαινομενικά δικό του παιχνίδι καθώς προηγήθηκε με 1-2 και 9-12 στο 5ο σετ…

Ωστόσο οι «κυανόλευκες» αφού κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 στο τέλος με σερβίς της Καραμούντζου φρόντισαν να φθάσουν στο 15-13 και το 3-2 και να γνωρίσουν το χειροκρότημα από τους οπαδούς τους που δημιούργησαν μια «καυτή» ατμόσφαιρα χωρίς όμως να ξεφύγουν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

CITY-KOSMOS-1 CITY-KOSMOS-2

Η αναμέτρηση που ξεκίνησε με 10 λεπτά καθυστέρηση εξ αιτίας των δύο καπνογόνων που άναψαν στην εξέδρα οι «κυανόλευκοι» οπαδοί και καταγράφηκε στο φύλο αγώνος, είχε εντυπωσιακή διακύμανση με τον Πανιώνιο να φθάνει στο 17-25 και το 0-1.

Οι «κυανόλευκες» στο δεύτερο σετ με συνεχόμενους άσους της Ιωάννου έκαναν το 8-4 και και με άσο της Δίκη το 18-15, ο Πανιώνιος ισοφάρισε με την Σιρίνινα σε 18-18 και προσπέρασε με 20-21. Μάλιστα οι «κυανέρυθρες» της Μαρίας Καλαρά έφθασαν σε σετ μπολ με το μπλοκ στην Καραμούντζου, ωστόσο το Αιγάλεω με την Δίκη έκανε το 26-24 και το 1-1.

Το τρίτο σετ ήταν παράσταση για έναν ρόλο καθώς ο Πανιώνιος με τις Μπανίκα, Μπακοδήμου και Γκουντιμένκο απέκτησε από την αρχή διαφορά ασφαλείας κάνοντας το 7-12, 9-16 και 15-22 με άσο της Γκουντιμένκο. Το Αιγάλεω αν και μάζεψε την διαφορά κάνοντας το 21-24 με την Μανώλικα, η Σιρίνινα έκανε το 21-25 και το 1-2.

AIGALEO-PANIONIOS

Η συνέχεια όμως του αγώνα ήταν για τις γηπεδούχες που ξεκίνησαν με το εντυπωσιακό 6-0 στο τέταρτο σετ. Άμεση απάντηση από τον Πανιώνιο που μείωσε σε 8-7. Το City είχε την διαφορά κάνονας το 17-14 με την Μανωλικα, όμως οι «κυανέρυθρες» με ένα σερί 4-0 προσπέρασαν κάνοντας το 17-18. Το Αιγάλεω με την Καραμούντζου έκανε την αντεπίθεσή του κάνοντας το 22-20 και με μπλοκ της Βλάχου το 24-21.

Το σερί των φιλοξενούμενων έφερε το 24-24, ωστόσο η Σολωμού και το λάθος της Μουρατίδη έκαναν το 26-24 και το 2-2.

Ανατροπή με Καραμούντζου

Το ταϊ-μπρεϊκ έκρυβε πολλές ανατροπές καθώς ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα κάνοντας το 1-5, το Αιγάλεω με τον άσο της Ιωάννου μείωσε σε 4-5 αλλά οι «κυανέρυθρες» ξέφυγαν εκ νέου με 5-8.

Το City αν και ισοφάρισε σε 8-8, είδε τον Πανιώνιο να κάνει το 8-10 και 9-12 με την Μπανίκα, ωστόσο κάπου εκεί η Καραμούντζου ανέλαβε δράση αφού με πίεση στο σερβίς και δύο συνεχόμενους άσους έκανε το 12-12, ενώ η Δίκη το 13-12. Μια αντεπίθεση που συνεχίστηκε με την Ιωάννου (14-13) και την άστοχη επίθεση της Κουρδόγλουου που έφερε το 15-13 και τον κόσμο να ξεσπά σε πανηγυρισμούς και ορισμένοι οπαδοί του City να μπαίνουν στο γήπεδο για να αποθεώσουν τις αθλήτριες της ομάδας τους.  Ωστόσο έπειτα από την παρέμβαση των αστυνομικών αλλά και τις άμεσες ενέργειες της διοίκησης του Αιγάλεω επέστρεψαν στις εξέδρες και αποχώρησαν χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό.

Ρεβάνς από κόρη σε μαμά

KALARA-XARITONIDI

Ο εμφύλιος στην οικογένεια Χαριτωνίδη συνεχίζετε. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νεανίδων από τον Πανιώνιο πριν λίγες ημέρες όπου η Μαρία Καλαρά είχε πανηγυρίσει εις βάρος της κόρης της Γιάννας Χαριτωνίδη, σήμερα ήρθε η ώρα της… ρεβάνς.

Η Γιάννα Χαριτωνίδη με το 3-2 ήταν αυτή που πανηγύρισε στο τέλος της αναμέτρησης και παράλληλα πήρε τη ρεβάνς από την μητέρα της που την συνεχάρη με μια ζεστή αγκαλιά και ένα ζεστό φιλί πριν τα πούνε με… λεπτομέρειες στο σπίτι!!

ΜΑΤ στο “Στ. Βενέτης” 

MAT-CITY MAT-1

Τα όσα είχαν προηγηθεί στο πρόσφατο Final 4 των Νεανίδων στη Νέα Σμύρνη έφεραν ως αποτέλεσμα το να βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο γήπεδο και να υπάρξει και παρουσία Διμοιρίας των ΜΑΤ. Μάλιστα οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων της Αστυνομίας για τον φόβο των Ιουδαίων πήραν θέση εκτός αλλά και εντός γηπέδου, ωστόσο τα πάντα κύλησαν ομαλά και δεν χρειάστηκε σε κανένα σημείο του αγώνα η επέμβασή τους.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...