Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Άντερσον : «Ο Πορφύρας θα είναι πάντα το σπίτι μου»

Άντερσον : «Ο Πορφύρας θα είναι πάντα το σπίτι μου»
Η χρονιά για τον Πορφύρα ολοκληρώθηκε με επιτυχία και χαμόγελα, όπως και για την Σέλεϊ Ράε Άντερσον η οποία αναχώρησε σήμερα για την Αμερική γεμάτη εμπειρίες από την παραμονή της στην ομάδα του Πειραιά την οποία και ευχαριστεί για όλα όσα έζησε την φετινή σεζόν. 
Την αμερικανίδα πασαδόρος συνόδευσε στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Νίκος Δελαγραμματικας ο οποιος ήταν αυτός που την υποδέχθηκε και πριν λίγους μήνες στην Ελλάδα. Η Άντερσον λίγο πριν αναχωρήσει από την χώρα μας, φρόντισε με δήλωση της στο επίσιμο blog της ομάδας (www.porfyrasvolley.blogspot.com) να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Πορφύρα, στις συναθλήτριες και τους προπονητές της, τις μικρές αθλήτριες που είχε στις Ακαδημίες, τον Νίκο Δελαγραμματικα, αλλά και όλους όσους γνώρισε κατά την παρουσια της στην Ελλάδα υπογραμμίζοντας πως ο Πορφύρα θα είναι πάντα σπίτι της.
Αναλυτικά στην γραπτή της δήλωση η Άντερσον αναφέρει «Ευχαριστώ τον Πορφύρα που μου επέτρεψε να συνεχίσω την καριέρα μου στο βόλεϊ και με βοήθησε να έχω επιτυχία  τόσο ως επαγγελματίας όσο και στην πρώτη σεζόν μου μακριά από το σπίτι μου.
Αισθάνομαι ευγνώμων για το γεγονός ότι είχα την δυνατότητα να συναντήσω τόσους θαυμάσιους ανθρώπους μέσα και έξω από το γήπεδο, στο διάστημα που ήμουν στην Ελλάδα.
Ευχαριστώ τον κ.Νίκο και την οικογένεια του, για την υποστήριξη που μου πρόσφερε και γιατί με βοήθησε να βρεθώ εδώ.
Ευχαριστώ τους προπονητές και τις συναθλήτριες μου γιατί δημιούργησαν ένα ενθουσιώδες και ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπου έπαιξα το άθλημα που αγαπώ.
Ευχαριστώ την ομάδα μου στην Ακαδημία, για την βοήθεια τους ώστε να μάθω την γλώσσα και για την αγάπη και την χαρά που μου πρόσφεραν καθημερινά.
Ευχαριστώ όλους τους υποστηρικτές/φιλάθλους που βοήθησαν την ομάδα και έρχονταν στα παιχνίδια, γιατί δεν παίζουμε μόνο για εμάς αλλά και για εσάς. Ευχαριστώ όσους με υποστήριξαν ως σπόνσορες και βοήθησαν την μετάβαση μου σε ένα νέο μέρος.
Δεν ήταν πάντα εύκολα, αλλά, πάντα είχα την υποστήριξη της ομάδας μου και της οικογένειας του Πορφύρα που ήταν πίσω μου.
Ηταν μια εκπληκτική εμπειρία η αγωνιστική δράση σε μία τόσο παθιασμένη χώρα και ο Πορφύρας θα είναι πάντα το σπίτι μου».