A2

Αρνητικό σε Pre League

Αρνητικό σε Pre League

Με ανοικτή επιστολή τους προς την ΕΟΠΕ Ελπίδα Αμπελοκήπων, Ναύαρχος Βότσης, Λαγκαδάς, Σταυρούπολη, Νέα Γενεά και Ασκληπιός Τρικάλων δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής στην Pre League γυναικών …

Αρνητικές στην συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Pre League δήλωσαν 6 συνολικά ομάδες που με ανοικτή επιστολή τους προς την Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα 5 ομάδες από την Θεσσαλονίκη (Ελπίδα Αμπελοκήπων, Ναύρχος Βότσης, ΑΣΚ Λαγκαδάς, ΕΟ Σταυρούπολης, Νέα Γενεά) και μια από την Περιφέρεια (Ασκληπιός Τρικάλων) δηλώνουν αδυναμία συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα καθώς όπως αναφέρουν το οικονομικό βάρος είναι δυσβάσταχτο αλλά και δεν εξασφαλίζεται η ανάπτυξη του αθλήματος.

Μια εξέλιξη που αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις, αλλά και απάντηση από την Ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση των Σωματείων

«Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν συζητήσεων και επαφών που είχαν οι εκπρόσωποι των παρακάτω σωματείων της Α2 Γυναικών για το θέμα της Pre League Γυναικών διαπιστώθηκαν τα εξής:
– Τεράστιο και δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος μεταφέρεται για ακόμη μια φορά στις ομάδες, το οποίο υπονομεύει την ύπαρξη τους.
– ∆εν εξασφαλίζεται η ανάπτυξη του αθλήματος, αφού λόγω των περισσότερων και μεγάλης χρονικής διάρκειας μετακινήσεων δυσχεραίνεται η συμμετοχή αθλητριών των αναπτυξιακών τμημάτων.
– Λόγω της οικονομικής κρίσης, το πρόβλημα της εξεύρεσης επιπλέον πόρων είναι πλέον άλυτο.

Για τους παραπάνω λόγους είναι φανερό ότι δεν είναι δυνατή η συμμετοχή μας στο εν λόγω πρωτάθλημα.

Τα σωματεία
ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΑΠΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ
ΑΣΚ ΛΑΓΚΑ∆ΑΣ
ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΣ ΑΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...