ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Αρσενιάδης: «Δουλειά και υπομονή με τα νέα παιδιά»

Αρσενιάδης: «Δουλειά και υπομονή με τα νέα παιδιά»

Μετά την ήττα από το Κατάρ ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Αρσενιάδη αναφέρθηκε στις εμπειρίες που παίρνουν τα νέα παιδιά από το τουρνουά.

«Σήμερα ήμασταν κάπως διαφορετικοί και παλέψαμε αρκετά. Στα κρίσιμα σημεία μετράει και η εμπειρία, αφού ήταν το πρώτο παιχνίδι του Σταύρου (Κασαμπαλή). Θέλουμε να πάρουν εμπειρίες τα νέα παιδιά, με κάθε κόστος. Αυτός είναι ένας μεγάλος στόχος, να μάθουν τη νοοτροπία της Εθνικής και την ποιότητα των αντίπαλων παικτών σε αυτό το επίπεδο. Δεν είναι έτοιμα τα παιδιά αλλά κάνουν μεγάλη προσπάθεια και η παρουσία τους, μέχρι στιγμής, είναι θετική», δήλωσε ο Έλληνας προπονητής.

Για τον αγώνα σχολίασε: «Ανεβήκαμε πολύ σε μπλοκ – άμυνα, υστερήσαμε στο side out, αλλά αυτό οφείλεται στο ότι μπήκε ένας πασαδόρος που δεν έχει παιχνίδια στην ομάδα. Αυτό διορθώνεται κι αυτό που θέλαμε να δούμε το είδαμε. Εκεί που περιμέναμε να ενισχυθεί η ομάδα ενισχύθηκε, δηλαδή στο σερβίς και στο φιλέ. Τώρα το θέμα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και υπομονή. Θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με νέα παιδιά, αλλά αυτό χρειάζεται χρόνο και κόστος στο αποτέλεσμα».