A2

Μπέλια: «Να ανέβει η ομάδα εκεί που της αξίζει»

Μπέλια: «Να ανέβει η ομάδα εκεί που της αξίζει»

Η Μαριάννα Μπέλια που ανανέωσε στην ΑΕΚ και τη νέα χρονιά στην Pre League στις πρώτες δηλώσεις υπογράμμισε πως στόχος είναι η άνοδος που με την βοήθεια του κόσμου μπορεί να επιτευχθεί…

Η νεαρή λίμπερο της Ένωσης, μίλησε για τους στόχους της την νέα σεζόν, για τον κόσμο της ομάδας, αλλά και για τους λόγους που μένει για 10η χρονιά στην ΑΕΚ.

Για τους στόχους της νέας σεζόν «Βασικός στόχος για φέτος είναι να ανέβει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Προσωπικός μου στόχος είναι να πραγματοποιήσω καλές εμφανίσεις, έτσι ώστε να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να τα καταφέρουμε».

Τι είναι αυτό που σε κρατάει για 10η χρονιά στην ΑΕΚ «Επειδή κάποιοι άνθρωποι πίστεψαν σε εμένα έχω βάλει στόχο να μην τους διαψεύσω. Κάθε χρόνο με πολύ δουλειά, προσπαθώ να βάζω όλο και πιο ψηλά τον πήχη».

Για τον κόσμο της ομάδας «Κάθε χρόνο ο κόσμος βρίσκεται δίπλα μας άλλοτε περισσότερο άλλοτε λιγότερο και πιστεύω πως και φέτος θα μας βοηθήσει στον στόχο που όλοι έχουμε βάλει».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...