ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μπράντεφερ τίτλου στις Σέρρες

Μπράντεφερ τίτλου στις Σέρρες

Τα… μπράντεφερ τίτλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ συνεχίζονται στις Σέρρες καθώς «ερυθρόλευκες» και «κιτρινόμαυρες» δίνουν ραντεβού στον πρώτο ημιτελικό (18:00 / ΕΡT Sports) του Final 4 του Κυπέλλου, με έπαθλο μια θέση στον τελικό του Σαββάτου.

Ντέρμπι Νο 36 για Ολυμπιακό και ΑΕΚ και όλα είναι έτοιμα στις Σέρρες προκειμένου να υποδεχθούν το μεγάλο ντέρμπι του Final 4.

Ένα ντέρμπι με την δική του ιστορία, ένα ντέρμπι που πάντα κρίνει τίτλους και προκρίσεις και που είναι το 6ο μεταξύ των δύο στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ολυμπιακός που είναι και ο πολυνίκης του θεσμού, στοχεύει στη νίκη επί της ΑΕΚ που θα αποτελέσει και το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του 9ου συνεχόμενου Κυπέλλου της ιστορίας του.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μπορεί να έχει εκτός εδώ και καιρό την Σάσκια Χίπε, ωστόσο όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δηλώνουν αισιόδοξοι πως θα φθάσουν στη νίκη και την πρόκριση.

Η διαφορά κατηγορία μεταξύ των δύο ομάδων δεν δείχνει να αποτελεί πρόβλημα για την ΑΕΚ που θέλει να κάνει την υπέρβαση την φετινή χρονιά και να κλείσει ραντεβού στον τελικό του Σαββάτου.

Ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης έχοντας όλες τις αθλήτριες στην διάθεσή του θα προσπαθήσει για το καλύτερο απέναντι στον Ολυμπιακό και η επιστροφή της Ένωσης σε μεγάλες διοργανώσεις έπειτα από 3 χρόνια να συνδυαστεί με μια μεγάλη νίκη.

Η προϋστορία των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο «μονομάχων» σε Final 4 είναι υπέρ του Ολυμπιακού, καθώς σε 3 τελικούς μετρά 3 νίκες (Σάμος, Σαντορίνη, Χίος) και ισάριθμους τίτλους.

 Το πρόγραμμα του final-4

Παρασκευή 5 Απριλίου

18.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΕΚ

20.30: Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΟ Θήρας

Σάββατο 6 Απριλίου

21.15: Τελικός