Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χίπε : «Θα φέρουμε το Κύπελλο στον Πειραιά» (vd)

Χίπε : «Θα φέρουμε το Κύπελλο στον Πειραιά» (vd)

Η επιστροφή του Ολυμπιακού από την Ρωσία συνοδεύθηκε με χαμόγελα επιτυχίας και την πρόκριση στις αποσκευές με την Σάσκια Χίπε να δηλώνει αποφασισμένη να φέρει την… κούπα στον Πειραιά.

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Κράσνονταρ στη Ρωσία ήταν από τις καλύτερες της φετινής χρονιάς.

Οι «ερυθρόλευκες» με την παρουσία τους στα μέχρι τώρα παιχνίδια έδειξαν πραγματικά ότι είναι φτιαγμένες για πολλά, αφού μετά το ντεμπούτο τους στον περσινό τελικό, φέτος δηλώνουν έτοιμες και αποφασισμένες να κατακτήσουν την κούπα.

Η νίκη στο Κράσνονταρ ανέδειξε τις….μικρές αλλά ποιοτικές διαφορές σε σχέση με την περσινή πορεία και την εμπειρία πλέον όλων να διαχειριστούν παιχνίδια υψηλού επιπέδου.

Η Σάσκια Χίπε χαρίζοντας το μεγαλύτερο της χαμόγελο κατά την επιστροφή μίλησε για τον αγώνα στο Κρασνονταρ και περιγράφοντας το πως βίωσε την πρόκριση τόνισε «Ήταν εκπληκτικά… Νομίζω πως ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευράς μας. Είχαμε αυτοσυγκέντρωση από την αρχή και αντέξαμε την πίεση της Κράσνονταρ… Ήταν πραγματικά απίστευτο αυτό που αισθανθήκαμε όταν κάναμε το 0-2».

Για το αν περίμεναν την εντυπωσιακή εμφάνιση και το 3-0 απέναντι στις Ρωσίδες που έφθασαν μια ανάσα από τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι η Γερμανίδα διαγώνιος των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισες «Γνωρίζαμε πως θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από ότι στην έδρα μας, αλλά κάναμε καλή δουλειά. Ίσως και η Κράσνονταρ δεν περίμενε και από εμάς να παίξουμε τόσο καλά και έτσι φθάσαμε στο 3-0».

Θα φέρουμε το Κύπελλο στον Πειραιά

Όσο για τους τελικούς κόντρα στην Μπούρσα και αν μπορεί να έχει διαφορετική κατάληξη από τους περσινούς η Χίπε τόνισε «Πλέον στον τελικό αλλάζουν τα πράγματα και θα είναι διαφορετικά… Οι τελικοί σίγουρα θα είναι τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα. Η Μπούρσα είναι μια πάρα πολύ καλή αντίπαλος, αλλά ο τελικός είναι τελικός και εκεί όλα μπορούν να γίνουν».

Με την ψυχολογία στα ύψη και διαθέτοντας πλέον περισσότερες εμπειρίες οι «ερυθρόλευκες»  οι τελικοί με την Μπούρσα αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Η Σάσκια Χίπε μπορεί να μην γνωρίζει Ελληνικά, ωστόσο έδειξε να είναι έτοιμη να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο τρόπαιο στέλνοντας το μήνυμά της προς όλους τονίζοντας «Θα φέρουμε το Κύπελλο στον Πειραιά».