Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δείγμα θετικό για Πανναξιακό

Δείγμα θετικό για Πανναξιακό

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Πανναξιακός στο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην Ηλιούπολη καθώς επικράτησε 3-0 (25-12, 25-20, 25-20) των «ερυθρόλευκων» ικανοποιώντας σε μεγάλο βαθμό τον Νίκο Κωστακόπουλο.

Σε καλό δρόμο έδειξε πως βρίσκεται ο Πανναξιακός ο οποίος δίνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να δέσει ως ομάδα και να παρουσιαστεί έτοιμος στην αυλαία του πρωταθλήματος.

Οι «κυανοκίτρινες» των Κυκλάδων πέρασαν νικηφόρα από το κλειστό της Ηλιούπολης με τον έμπειρο τεχνικό να χρησιμοποιεί όλες τις αθλήτριες που είχε στην διάθεσή του και να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα.

Το πρώτο σετ ήταν ένας μονόλογος για τις φιλοξενούμενες καθώς με το 25-12 έκαναν γρήγορα το 1-0.

Η Ηλιούπολη ανεβάζοντας σταδιακά την απόδοσή της έδειξε περισσότερο ανταγωνιστική στο 2ο σετ χωρίς όμως να μπορεί να αποτρέψει το 2-0 που έγινε με το 25-20.

Οι γηπεδούχες στο τρίτο σετ είχαν το προβάδισμα μέχρι το 19-15, ωστόσο ο Πανναξιακός με την Σεντίλ στο σερβίς έτρεξε ένα σερί 9-0 φθάνοντας στο 25-20 και το 3-0.

Από πλευράς Πανναξιακού ξεχώρισαν Βεργίδου, Κακουράτου αλλά και οι Σεντίλ και Ρίντ που έδειξαν να έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται στην ελληνική πραγματικότητα.

Ο Νίκος Κωστακόπουλος αναφερόμενος στο παιχνίδι δήλωσε ««Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μου. Δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο, ωστόσο έχουμε πάρα πολύ δουλειά ακόμα. Θα χρειαστεί να δουλέψουμε όλο το χρόνο, έτσι ώστε να έρθει το θεμιτό αποτέλεσμα».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ : ΜΑΚΗΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ