A2

Δύσκολα διπλά για ΟΦΗ, Ροδίων Άθλησις

Δύσκολα διπλά για ΟΦΗ, Ροδίων Άθλησις

ΟΦΗ και Ροδίων Άθλησις πέρασαν νικηφόρα από Πάτρα και Νέα Σμύρνη επικρατώντας επί Ολυμπιάδας Πατρών και Πανιωνίου αντίστοιχα κατα την 3η αγωνιστική του 1ου υποομίλου του Α Ομίλου της Α2 ανδρών, με τους Δωδεκανήσιους όμως να χρειάζονται το ταϊ-μπρεϊκ και να αφήνουν έναν πολύτιμο βαθμό…

Το άτυπο μπράντεφερ μεταξύ ΟΦΗ και Ροδίων Άθλησις στην Α2 των ανδρών συνεχίζεται καθώς οι δύο διεκδικητές της ανόδου συνέχισαν με νίκες.

Στην Πάτρα ο ΟΦΗ μπορεί να δυσκολεύθηκε αρκετά απέναντι στην Ολυμπιάδα Πατρών, ωστόσο κατάφερε να αποδράσει με το 3-0 και το τρίποντο στις αποσκευές του και να μείνει μόνος πρώτος στην βαθμολογία.

Καθοριστικό σημείο του αγώνα το 2ο σετ όπου οι «ασπρόμαυροι» του Ζλατιλίδη με το 29-27 έκαναν το 2-0 και έβαλαν πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση αφού στο τρίτο οι Αχαιοί πέταξαν λευκή πετσέτα χάνοντας με 25-8.

Στη Νέα Σμύρνη η Ροδίων Άθλησις φρόντισε να μείνει όρθια απέναντι στον Πανιώνιος και μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα να πάρει τη νίκη με 3-2. Ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες αν και η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση προηγήθηκε με 1-0 και 2-1 αλλά στο τέλος χρειάστηκε το ταϊ-μπρεϊκ.

Οι «κυανόλευκοι» της Ρόδου πανηγύρισαν τη νίκη, όμως άφησαν έναν υπερπολύτιμο βαθμό πίσω τους και πλέον κοιτάνε το επόμενο ντέρμπι με την Καλαμάτα 80 στην έδρα τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α2 ΑΝΔΡΩΝ  

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α ΟΜΙΛΟΣ – 1ος ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ – ΟΦΗ                                0-3

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ                      2-3

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 – ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ 3-1

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ  – ΦΟΙΒΩΣ ΜΕΛΗΣΣΙΩΝ 3-0

Α ΟΜΙΛΟΣ – 2ος ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 3-1

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΩΝ 2-3

ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΑΕ ΚΕΡΚΗΣ 1-3

ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ – ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 0-3

Β ΟΜΙΛΟΣ

ΧΑΝΘ –ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.                                      3-0

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ –  ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                 3-1

ΝΕΣΤΩΡ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ 3-1

ΣΕΡΡΕΣ – ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-1

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ – ΠΑΝΟΡΑΜΑ 3-1

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3-0

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...