ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Έγινε θεσμός το «Smart Volley» του ΕΑΟΣ (fotos)!

Έγινε θεσμός το «Smart Volley» του ΕΑΟΣ (fotos)!

Μέσα σε μία υπέροχη ατμόσφαιρα στα Σπάτα και με φόντο τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του μεγαλύτερου εμπορικού πάρκου της Ελλάδας, ο Εκπολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος Σπάτων-Αρτέμιδος/ Volley Ball Team (ΕΑΟΣ), σε συνεργασία με το εμπορικό κέντρο Smart Park, πραγματοποίησε υπό την αιγίδα της Ε.ΟΠΕ, με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 13 Μαϊου το 2ο τουρνουά Mini Volley «Smart Volley».

smart park 18

Με σύμμαχο τον καλό καιρό αλλά και το κέφι των παιδιών, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά «διψούσαν» για βόλεϊ, η «καρδιά» του Mini Volley χτύπησε δυνατά στο πιο ξεχωριστό, open air προορισμό δημιουργικής ψυχαγωγίας και shopping εμπειρίας.

smart park 1

Περισσότερα από 150 παιδιά, από εννέα σωματεία της ΕΣΠΑΑΑ, Α.Σ. Σπάτων «Γαία», Φ.Ο. Βριλησσίων, Α.Σ.Π. Κτησιφών, Α.Ο. Παλλήνης, Γ.Σ. Χαλανδρίου, Α.Ο. Αετός Πικερμίου, Α.Ο. Ίσιδα Δίας Νέας Μάκρης, Γ.Σ. Γλυκών Νερών και του «οικοδεσπότη» Ε.Α.Ο. Σπάτων, ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό, μαζί με τους προπονητές και τους γονείς τους, στην πρόσκληση των διοργανωτών.

smart park 20

Υπό τη συνοδεία των τεχνικών υπευθύνων των ομάδων και κεντρικό συντονιστή το Χριστόφορο Στάμου, βοηθούμενοι εθελοντικά από τις αθλήτριες των Τμημάτων Κορασίδων και Παγκορασίδων του Ε.Α.Ο. Σπάτων-Αρτέμιδος, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του βετεράνου Γιώργου Νικολογιάννη, που βοήθησε τα μέγιστα στο στήσιμο των γηπέδων και τη χωροταξική διάταξη αυτών, οι διοργανωτές απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως όταν υπάρχει αγάπη, μεράκι, μεθοδική οργάνωση και ασφαλώς η στήριξη του μεγαλύτερου εμπορικού πάρκου της χώρας, Smart Park είναι θέμα χρόνου μία εκδήλωση να γίνει… θεσμός! Κάτι που πετύχανε ως στόχο τόσο η πρόεδρος του συλλόγου, Ελένη Στεργίου, όσο ο και Γενικός Γραμματέας, Δημήτρης Γεωργαλής μετά του υπόλοιπου ΔΣ.

smart park 2

Τα χαμόγελα και οι φωνές των παιδιών που πλημμύρισαν τα εννέα γήπεδα και έκαναν διάλειμμα μόνο για να απολαύσουν νερό, σνακ και χυμούς φρούτων που προσέφεραν σε όλους οι διοργανωτές, έκαναν το σαββατιάτικο πρωϊνό ακόμη πιο ιδιαίτερο όχι μόνο για εκείνα που χάρηκαν για περίπου τρεις ώρες με την καρδιά τους το αγαπημένο τους άθλημα, αλλά και για τους απλούς επισκέπτες, που συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη γιορτή του βόλεϊ.

smart park 11

Άπαντες παράλληλα με τη βόλτα τους στους χώρους απαράμιλλης αισθητικής και τα καταστήματα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μελλοντικά αστέρια των φιλέ να επιδεικνύουν τις γνώσεις τους στην πετοσφαίριση, να διασκευάσουν παίζοντας, σε κλίμα ευφορίας και χαράς, χωρίς ανταγωνισμό, με στόχο την ανάδειξη του αθλήματος και κυρίως την εμπέδωση του Ολυμπιακού Ιδεώδους «ευ αγωνίζεσθαι».

smart park 15

Στα εννέα γήπεδα των εγκαταστάσεων του Smart Park, υπό τους ήχους μουσικής, όλες οι ομάδες, χωρισμένες σε γκρουπ των 3 αθλητριών-των, έζησαν τη «μαγεία» του βόλεϊ, σε αγώνες , διάρκειας 7 λεπτών. Χωρίς ανταγωνισμό, αφού δεν υπήρχαν νικητές ή έπαθλα, τα παιδιά διασκέδασαν δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των γονιών τους, αλλά και των απλών επισκεπτών.

smart park 12

Πέρα όμως από τα αστεράκια των ομάδων, η παράδοση που θέλει τα τουρνουά Smart Volley να έχουν κάτι από All Star, συνεχίστηκε και φέτος, αφού μετά τις τιμητικές παρουσίες των πρώην διεθνών άσων, Μαρίας Γκαραγκούνη και Ελένης Φραγκιαδάκη, η φετινής παρουσία αθλητριών όπως της Μαρίας Πλαγιαννάκου και της διεθνούς άσου του Μαρκόπουλου Ασημίνας Νικολογιάννη που βρέθηκαν στο Smart Park και αποθεώθηκαν, έδωσαν ένα διαφορετικό άρωμα στο ιστορικό αυτό τουρνουά για 2η συνεχόμενη χρονιά.

smart park 8

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τις αθλήτριες και τους αθλητές των ομάδων να παίρνουν τα αναμνηστικά τους διπλώματα και να ποζάρουν στο φακό για την ομαδική φωτογραφία με τα πιο φωτεινά τους χαμόγελα, υπό το θερμό χειροκρότημα των θεατών, και όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού για το 3ο τουρνουά Smart Volley, που όπως τόνισε η υπεύθυνη του Smart Park, Στεφανία Κέτση, θα είναι διανθισμένο με περισσότερες εκπλήξεις και happenings Για όλους.

smart park 13

Η διοίκηση του ΕΑΟ Σπάτων ευχαριστεί καταρχήν τα παιδιά, αλλά και όλους τους υπόλοιπους, που παραβρέθηκαν στο τουρνουά, συγχαίρει τους γονείς και τους τεχνικούς υπευθύνους για την υπομονή και την παρουσία τους και υπόσχεται ότι και στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν παρόμοιες εκδηλώσεις.

smart park 7

Ευχαριστεί επίσης ιδιαίτερα το δημοσιογράφο Ηλία Παπαϊωάννου (Nova & PlanetVolley) για την παρουσίαση της εκδήλωσης και το χαρούμενο και γιορτινό τόνο που πρόσθεσε σε αυτή.

smart park 10

smart park 9