ΔΙΕΘΝΗ

Έκανε εντυπωσιακό… σεφτέ η Μερτέκη

Έκανε εντυπωσιακό… σεφτέ η Μερτέκη

Με κορυφαία την διεθνή Ελληνίδα άσο η Μαρσάλα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη σειρά των φιλικών προετοιμασίας της ομάδας της ενόψει της προσεχούς πρεμιέρας Α2 Ιταλίας γυναικών.

Έπειτα λοιπόν από τις διήμερες  κοινές προπονήσεις με την Βόλεϊ Σοβεράτο και την ήττα με 3-1 σετ από την αντίπαλό της στο πρώτο φιλικό τεστ, η Μαρσάλα  πήρε στο “ΠαλαΜπελίνα” την άτυπη «ρεβάνς» με 3-0 (26-24, 25-22, 25-21) επί των φιλοξενούμενων. Έπειτα μάλιστα από συνεννόηση των δύο προπονητών παίχθηκε ένα ακόμη σετ, το οποίο βάφτηκε κι αυτό στα «μπλε» των γηπεδούχων με 15-12.

marsala_volley soverato

Ο τεχνικός της «οικοδέσποινας», κ. Καμπίζι είδε την ομάδα του σαφώς πιο βελτιωμένη σε σχέση με το α’ ματς και με τους 17 πόντους που πέτυχε η κορυφαία και τοπ σκόρερ της αναμέτρησης, Μερτέκη, χειροκροτήθηκε από τους θεατές και τις συμπαίκτριές της.

Για τη Σοβεράτο του Μπαρμπιέρι, που σύντομα περιμένει να ενσωματωθούν και οι ξένες του Γκρέι και ΜακΜάχον, από 12 πόντους πέτυχαν αμφότερες οι Βάλι, Ταμπορέλι.

Επόμενο φιλικό για την παρέα της Μερτέκη θα είναι στην Καλαβρία το διήμερο 30 Σεπτμεβρίου-1 Οκτωβρίου, στο τουρνουά  «Città di Palmi», όπου εκτός της Μαρσάλα, θα αγωνιστούν οι Σοβεράτο, Ρ2Ρ Μπαρονίσι και Όλμπια.

Foto: Umberto Li Gioi