ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Εκεί, εκεί στη Β’ Εθνική…» ο φιναλίστ Σ.Φ.Α.Μ Φοίβος

«Εκεί, εκεί στη Β’ Εθνική…» ο φιναλίστ Σ.Φ.Α.Μ Φοίβος

Με μία επική ανατροπή από 0-2 στη σειρά των ημιτελικών αγώνων πλέι οφ της τοπικής κατηγορίας ανδρών ΕΣΠΑΑΑ με την σκληροτράχηλη Αθήνα Μαγκουφάνας ο Φοίβος Μελισσίων πανηγύρισε μετά από ένα… χιτσκοκικό φινάλε την πανάξια πρόκρισή στον τελικό και την άνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία (Β’ Εθνική).

Σε ένα ματς “ο θάνατός σου η ζωή μου” σε μία θερμή, αλλά υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν με τις κόρνες τους άνθρωποι όλων των ηλικιών και των δύο ομάδων στο κατάμεστο “κλουβί” των Μελισσίων η πρωτοπόρος της βαθμολογίας τοπική ομάδα,  αφού κατάφερε μετά το εις βάρος της 0-2 στις νίκες να κερδίσει τα άλλα δύο ματς με 3-0 σετ και να ισοφαρίσει τα παιχνίδια με την 4η της κατάταξης, στον 5ο ημιτελικό αποδείχθηκε “πολύ σκληρή για να πεθάνει”.

Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από την ομάδα της Πεύκης κατάφερε να περάσει μπροστά με 2-1 σετ και τελικά παρά την πίεση των φιλοξενούμενων να φτάσει σε ένα ταί μπρέικ, όπου “έπεσαν κορμιά” και τελικά να “σφραγίσει” με 17-15 τη νίκη ανόδου ολοκληρώνοντας με  3-2 σετ την επική ανατροπή της σειράς των ημιτελικών.

Μία νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα από την παρέα του κεντρικού των γηπεδούχων, Κώστα Ζάρα, συζύγου της πρωταθλήτριας Κύπρου, Κάταλιν Κις, που περιμένει πλέον στον τελικό με την ομάδα των Κώστα Αγγελίδη, Σοφοκλή Σοφοκλέους, Α.Ο Βάρης «Ο Αναγυρούς», να προσθέσει και αυτός την δική του “κούπα” του στο οικογενειακό… σερβίτσιο.

Στης σειρά των προσεχών τελικών η ομάδα του Στέφανου Μονδέλου προηγείται με 2-0 της ομάδας της Βάρης, απ’ τις νίκες που “κουβαλάει” από την κανονική περίοδο, και θέλει μία ακόμη νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια.