ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Έλενα Χριστοδούλου: «Μας έδωσε ώθηση ο κόσμος»

Έλενα Χριστοδούλου: «Μας έδωσε ώθηση ο κόσμος»

Το βαρύ « πυροβολικό» της ομάδας μας του Θριάμβου Χαϊδαρίου,  η διαγώνια Έλενα Χριστοδούλου, μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι κορυφής με την Άρτεμις Κορυδαλού για την Β’ εθνική γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, δήλωσε στο thriamvoshaidariou.gr:

«Μεγάλη νίκη, σπουδαία εμφάνιση και μία απάντηση στους εαυτούς μας γιατί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου  αδικήσαμε τους εαυτούς μας με την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε και δικαίως ήρθε η ήττα.

Στο χθεσινό παιχνίδι παίξαμε με πάθος, ασκήσαμε μεγάλη πίεση από τη θέση του σέρβις και ήμασταν αποτελεσματικές στο μπλοκ. Περάσαμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτες.

Το πρωτάθλημα όμως είναι μακρύ, έχει πολλούς αγώνες ακόμα και για να μείνουμε στην κορυφή πρέπει να συνεχίσουμε να αποδίδουμε το καλό βόλεϊ που παίζουμε τις τελευταίες βδομάδες.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Μας έδωσε ενέργεια και μας ώθησε στη νίκη. Είναι πολύ όμορφο να παίζεις μπροστά σε γεμάτα γήπεδα».

Μήτση: «Παίξαμε με πολύ πάθος»

Η  προπονήτρια της ομάδας Λία Μήτση  δήλωσε για σπουδαία νίκη κορυφής στην επίσημη σελίδα της ομάδας του Χαϊδαρίου:

«Οι κοπέλες έπαιξαν με πολύ πάθος, πιέσαμε πολύ στο σερβίς, μπορέσαμε και σταματήσαμε πολλές μπάλες πάνω στο φιλέ με τα μπλοκ μας, βέβαια κάναμε αρκετά λάθη στο τρίτο σετ και δεν μπορέσαμε να το κατακτήσουμε.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και μας βοήθησε πολύ».