Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ενα μήνα εκτός η Σαλούστρου

Ενα μήνα εκτός η Σαλούστρου

Προβλημάτων συνέχεια για την Ηλιούπολη.Περίπου ένα μήνα εκτός δράσης θα μείνει η έμπειρη κεντρική αθλήτρια της Ηλιούπολης, Αννα Σαλούστρου, λόγω προβλήματος στον ώμο.

Συγκεκριμένα, η χαλκέντερη κεντρική που δεν αγωνίστηκε επίσης με ΑΕΚ και ΑΟ Θήρας, μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι πάσχει από θυλακίτιδα υπερακανθίου, οπότε για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες, θα απουσιάσει από όλα τα παιχνίδια του ΓΣΗ στον πρώτο γύρο.

Λυκογιάννη: “Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό”

Mε αφορμή το αυρινό δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον νταμπλούχο Ολυμπιακό. 17.30 (livestream-telesport.gr) η προπονήτρια του συλλόγου, Δήμητρα Λυκογιάννη, σχολίασε για το ματς: «Ειναι αναμφισβήτητα για εμάς ενα δύσκολο παιχνίδι και παράλληλα ενα κίνητρο να παίξουμε χωρις άγχος ωστε να ξεπεράσουμε το συντομότερο τα σημεία που σε κάθε παιχνίδι «κλειδώνει» απο αυτο η ομάδα!

Ελπίζω να κάνουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι στον πρωταθλητή και να βγουμε κερδισμένοι με όποιο και αν ειναι το αποτέλεσμα. Μακάρι ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να δει όμορφο θέαμα και από τις δύο ομάδες«.

Παρουσία Πετρούνια το ματς

Μια σπουδαία παρουσία θα βρεθεί την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ηλιούπολης για να παρακολουθήσει από κοντά τον ΓΣΗ.

Συγκεκριμένα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Λευτέρης Πετρούνιας θα είναι στις εξέδρες προκειμένου να δει το παιχνίδι της Ηλιούπολης κόντρα στον Ολυμπιακό και παράλληλα να γνωρίσει από κοντά τις αθλήτριες του ΓΣΗ.

Οπότε, όσοι βρεθούν στο Κλειστό, θα έχουν έναν ακόμα λόγο προκειμένου να δώσουν το παρόν, καθώς εκτός απ” τον νταμπλούχο, θα δουν από κοντά τον Ολυμπιονίκη που θριάμβευσε στο Ρίο και  έκανε όλους τους Έλληνες υπερήφανους!