Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ενθουσιασμένη η νέα… μονομάχος των Μακεδόνων Αξίου

Ενθουσιασμένη η νέα… μονομάχος των Μακεδόνων Αξίου

Ανυπόμονη να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο της καριέρα της δήλωσε στο Volleyplanet από την ρωμαϊκή αρένα του Κολοσσαίου,  η Αμερικανίδα νέα «μαέστρος», που θα διαδεχθεί στην ομάδα των Κυμίνων την Αργεντίνα πασαδόρο, Σαγκάρντια.

Η 23χρονη (1.78μ) άσος του Πολιτειακού Πανεπιστήμιου της Βόρειας Καρολίνας “NC State” είναι γεννημένη πρωταθλήτρια. Προερχόμενη από οικογένεια πρωταθλητών από μια πολύ μικρή πόλη στη Νότια Καρολίνα που ονομάζεται Camden η Σπικς, πριν ασχοληθεί με το βόλεϊ, δοκίμασε πολλά σπορ με επιτυχία.

speaks 4

Πέρα από το αγαπημένο της άθλημα,  το αμερικανικό ποδόσφαιρο, λόγω του προπονητή  μπαμπά της, παλιότερα έπαιξε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, σόφτμπολ, ενώ υπήρξε και χορεύτρια μπαλέτου.

Το μικρότερο από τα τρία παιδιά της οικογένειας των δύο δασκάλων, πήρα το πτυχίο της στην επικοινωνία με ειδικότητα στις δημόσιες σχέσεις από το πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας. Όταν δεν παίζει βόλεϊ, της αρέσει να παίζει… πιάνο.

maggie_speaks 2

Το Volleyplanet επικοινώνησε με την Αμερικανίδα πασαδόρο στην Ρώμη, όπου βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές και μεταξύ των τουριστικών της επισκέψεων της σε διάφορα αξιοθέατα της «Αιώνιας Πόλης» , όπως το Κολοσσαίο κ.α, είπε για την παρθενική της έξοδο από τις ΗΠΑ και το ελληνικό πρωτάθλημα.

speaks

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα ξεκινήσω την επαγγελματική μου καριέρα βόλεϊ με τους Μακεδόνες Αξιού. Δεν βλέπω την ώρα να αρχίσω προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα και εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν» τόνισε η Μάγκι Σπίκς περιχαρής κρατώντας το νέο της υπογεγραμμένο συμβόλαιο, αλλά… καλού κακού έριξε και ένα κέρμα στο περίφημο σιντριβάνι “Φοντάνα ντι Τρέβι”, για να πραγματοποιηθούν οι ευχές της.