ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Εθνικό πένθος και μήνυμα Βασιλειάδη

Εθνικό πένθος και μήνυμα Βασιλειάδη

Σε τριήμερο Εθνικό πένθος βυθίστηκε η χώρα μετά την τραγωδία που διαδραματίζεται στην Κινέτα, το Μάτι και τις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά.

Οι εικόνες σκληρές και ο πόνος αβάσταχτος. Η φωτιά και οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν από εχθές στην Κινέτα, Νταού Πεντέλης, τον Νέο Βουτζα, το Μάτι και άλλες περιοχές δημιούργησαν σκηνικό τρόμου σκορπώντας θάνατο και καταστροφή.

Το πρώτο φως της ημέρας βρήκε την χώρα να μετρά τις πληγές της, με τον αριθμό των νεκρών να ανεβαίνει συνεχώς σε μια τραγική λίστα που έχει φθάσει στους 74 νεκρούς και συνεχώς ανεβαίνει…

Με δήλωσή του ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης κάλεσε τις Ομοσπονδίες να συμμετάσχουν στο 3ημερο εθνικό πένθος αναφέροντας : «Αξιότιμα μέλη της αθλητικής οικογένειας.

Βιώνουμε μια ανείπωτη τραγωδία που έχει βυθίσει την πατρίδα μας στο πένθος.

Καλώ όλους σας, τις αθλητικές Ομοσπονδίες της χώρας, να συμμετάσχετε στο τριήμερο εθνικό πένθος, τηρώντας ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις μέχρι και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη των συμπολιτών μας και ένδειξη συμπαράστασης στον πόνο των οικείων τους».