ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Έτοιμες για την πρεμιέρα κόντρα στο Μαυρουβούνιο!

Έτοιμες για την πρεμιέρα κόντρα στο Μαυρουβούνιο!
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας για την Εθνική γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου.
Το πρόγραμμα της Τρίτης περιλαμβάνει πρωινό βίντεο και το απόγευμα η “γαλανόλευκη” θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση πριν την πρεμιέρα των προκριματικών με το Μαυροβούνιο (15/8, 20.00 ΕΡΤ2).
Ανθή Βασιλαντωνάκη και Μαριαλένα Αρτακιανού μίλησαν στο volleyball.gr για την προετοιμασία μετά τους Μεσογειακούς Αγώνες και για το πρώτο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο.
Ανθή Βασιλαντωνάκη: «Έτοιμες για το Μαυροβούνιο»
«Το διάλλειμμα μετά τους Μεσογειακούς μας έκανε καλό και το είχαμε ανάγκη. Υπήρχε κούραση και από την σεζόν που είχαμε όλες οι αθλήτριες στη σάλα. Ξεκινήσαμε από τις βάσεις που είχαμε φτιάξει πριν τους Μεσογειακούς Αγώνες και όλα κύλησαν καλά. Είχαμε αρκετά φιλικά και αυτό μας βοήθησε να βρούμε ξανά τα στοιχεία μας ως ομάδα. Οι Μεσογειακοί μας βοήθησαν ως ομάδα να δεθούμε και να πάρουμε σημαντικά παιχνίδια. Η Κροατία που χάσαμε στον τελικό είναι πολύ δυνατή ομάδα και δείξαμε πολύ καλά στοιχεία. Πήραμε ένα μετάλλιο και αυτό θα μας κάνει να μπούμε δυνατά στα προκριματικά. Το πρώτο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο είναι από τα σημαντικότερα που θα δώσουμε και πιστεύω πως είμαστε έτοιμες να πάρουμε τη νίκη».
Μαριαλένα Αρτακιανού: «Από εμάς εξαρτάται η πρόκριση»
«Όλες έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για τον στόχο που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό. Θέλουμε να πετύχουμε την πρόκριση και πιστεύω πως είμαστε έτοιμες. Έχουμε δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια και θα βάλουμε όλες τα δυνατά μας. Πάμε βήμα βήμα και όλες οι ομάδες έχουν τις δικές τους δυσκολίες. Πιστεύω πως η πρόκριση εξαρτάται από εμάς».