ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Φοίνικας έτοιμος για… άνοδο

Φοίνικας έτοιμος για… άνοδο

Έτοιμος για την άνοδο στην Α2 γυναικών είναι ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης ο οποίος ολοκλήρωσε με πανηγυρικό τρόπο τις υποχρεώσεις στου στην Β Εθνική της Ένωσης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κατακτώντας τον τίτλο επικρατώντας με 3-0 της ΑΕ Κομοτηνής.

Νίκη τίτλου πανηγύρισαν στην Αλεξανδρούπολη τα κορίτσια του Φοίνικα, καθώς με το 3-0 κόντρα στις «κιτρινόμαυρες» της ΑΕ Κομοτηνής οι «μικρές»  του Θόδωρου Βουρδόλη κατέκτησαν το πρωτάθλημα και πλέον βλέπουν τα μπαράζ ανόδου προκειμένου να πετύχουν τον μεγάλο στόχο της χρονιάς.

Η αναμέτρηση με την Κομοτηνή στο «Μ. Παρασκευόπουλος» αποτέλεσε ουσιαστικά μια φιέστα για τις «κυανόλευκες» που γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους που γέμισαν το γήπεδο και έδωσαν εντυπωσιακό παλμό.

Μια νίκη που πανηγυρίστηκε από όλους στην πόλη του Έβρου καθώς βλέπουν πως  τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δικαιώνουν τους κόπους και την προσπάθεια που γίνεται στον Φοίνικα τα τελευταία χρόνια.

Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος η ακριτική ομάδα θα συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου όπου σε όμιλο των 5 ομάδων θα διεκδικήσουν το 1 από τα 3 εισιτήρια που οδηγούν στην Α2.

To Video με τους πανηγυρισμούς