DARK ROOM

Γεννήθηκε ο Αθανασόπουλος junior!

Γεννήθηκε ο Αθανασόπουλος junior!

Μετά από σημαντικές διακρίσεις σε Ελλάδα και Γερμανία ο προπονητής της Στουτγκάρδης, Γιάννης Αθανασόπουλος εδώ και δύο 24ωρα βρίσκεται στον… έβδομο ουρανό,  καθώς η αγαπημένη του Σόνια του χάρισε τον σημαντικότερο τίτλο της ζωής του. Αυτόν του… χαζομπαμπά!

Η Σλοβένα πρώην πρωταθλήτρια της ΑΕΚ, Μποροβίνσεκ την περασμένη Παρασκευή έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, τον μικρό Νικόλα. Ο… διάδοχος, που γεννήθηκε για να συμπληρώσει την ευτυχία του όμορφου και επιτυχημένου ζευγαριού, όπως μαθαίνουμε έχει ξετρελάνει τον β’ προπονητή της Allianz MTV, ο οποίος,  μεσούσης των τελικών των πλέι οφ της Bundesliga, δεν ξεκολλάει ούτε λεπτό από το πλευρό των αγαπημένων του.

athanasopoulos

Μάλιστα σε μία ακόμη ένδειξη της αγάπης και της εκτίμησης της φιναλίστ στον Αθανασόπουλο για την σημαντική του προσφορά και την επιτυχημένη του συνεργασία με τον Ισπανό προπονητή Γκιγιέρμο Ερνάντεζ, η γερμανική ομάδα ευχήθηκε μέσω επίσημων social media της Allianz MTV “ό,τι καλύτερο” στο νέο μέλος της οικογένειας. Και ασφαλώς φρόντισε, με ένα απ’ τα δώρα της,  να ντύσει…  από κούνια στα “μπλε”, τα χρώματα της Στουτγκάρδης, τον Αθανασόπουλο junior!

Γιάννη και Σόνια η συντακτική ομάδα του Volleyplanet σας εύχεται να ‘ ναι πάντα γερό το αγγελούδι σας και κάθε μέρα που περνάει στη ζωή σας, ο μικρός Νικόλας να σας κάνει όλο και πιο ευτυχισμένους, γιατί το αξίζετε!