Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γεροβασιλείου : “Με αποφασιστικότητα κόντρα στην Θέτιδα”

Γεροβασιλείου : “Με αποφασιστικότητα κόντρα στην Θέτιδα”

Αποφασισμένες να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να πάρουν τη νίκη απέναντι στην Θέτιδα Βούλας είναι στην Ελπίδα Αμπελοκήπων με την Εύη Γεροβασιλείου να δίνει το σύνθημα νίκης…

Η νίκη επί του Μαρκόπουλου έφερε αισιοδοξία και χαμόγελά στο “πράσινο” στρατόπεδο, ωστόσο η προετοιμασία της ομάδας ήταν δύσκολη καθώς υπήρξε παράλληλα και το Final 4 των Νεανίδων της ΕΠΕΣΘ όπου η ομάδα έφθασε μέχρι τον τελικό.

Παρά την κούραση το κλίμα στην ομάδα είναι ιδιαίτερα καλό αφού άπαντες πιστεύουν πως απέναντι στην Θέτιδα οι “πράσινες” είναι έτοιμες να φθάσουν στο τρίποντο και να παραμείνουν ζωντανές στην διεκδίκηση της παραμονής τους.

Η 26χρονη διαγώνια της ομάδας Εύη Γεροβασιλείου μιλώντας για τον αγώνα κόντρα στην Θέτιδα Βούλας δήλωσε «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για μας, με απουσίες λόγω ασθενειών αλλά και του Final Four των νεανίδων, ωστόσο προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη και καλές εμφανίσεις στα τελευταία μας παιχνίδια. Έχοντας λοιπόν καλή ψυχολογία και εκμεταλλευόμενες την έδρα μας, θα αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα τον αντίπαλο, μία καλή ομάδα και καίγεται επίσης για βαθμούς».