DARK ROOM

H γιορτή του Σερραϊκού βόλεϊ

H γιορτή του Σερραϊκού βόλεϊ

Η ιστορία του Σερραϊκού βόλεϊ με την πολυεπίπεδη και πολυετή προσφορά στο ελληνικό βόλεϊ αναδείχθηκε μέσα από την Ημερίδα και τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Δημαρχείο της πόλης.

Παρουσία πολλών ανθρώπων που τίμησαν το Σερραϊκό βόλεϊ αλλά και ανθρώπων που έγραψαν την δική τους ιστορία στις Εθνικές μας ομάδας ανδρών –γυναικών πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες η Ημερίδα για το βόλεϊ που άνοιξε την πρώτη από τις δύο ημέρες γιορτής του αθλήματος στην πόλη της Μακεδονίας.

Μια εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους μεγάλες μορφές του Ελληνικού βόλεϊ όπως ο Θανάσης Κασαμπαλής και ο Γιάννης Λαϊος, αλλά και αθλήτριες και αθλητές που ξεκίνησαν από τις Σέρρες αφήνοντας το στίγμα τους στο βόλεϊ όπως η Ρούλα Πραγκαλούδη, η Τασούλα Πολυζώη, ο Δημήτρης Ριζόπουλος και ο Στέλιος Νικηφορίδης.

Μια εξαιρετική Ημερίδα που συμμετείχαν μεταξύ άλλων και οι δημοσιογράφοι Νίκος Λιώλης (συντονιστής της εκδήλωσης) και Κώστας Ασημακόπουλος, διαιτητές, προπονητές, παίκτες και φίλοι του αθλήματος που άκουσαν με ενδιαφέρων τις ομιλίες των εισηγητών.

serres_imerida_2 serres_imerida_4

Η εκδήλωση που θα ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο ΕΑΚ της πόλης με τις βραβεύσεις των ομάδων του ΓΣ Σίρις Σερρών τις περιόδου 1986 και του ΑΟ Σερρών του 1992, Σερραίων διεθνών αθλητών, προπονητών, παραγόντων, παλαιμάχων και διαιτητών.

Παράλληλα θα διεξαχθούν φιλικοί αγώνες μεταξύ ΓΣ Σίρις –Αία Ευόσου, της ομάδας του ΑΟ Σερρών του 93 κόντρα σε ομάδα Επίλεκτων της Α1 ενώ ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση θα δώσει ο φιλικός αγώνας ανάμεσα σε Διεθνείς Σερραίους αθλητές κόντρα στους Επίλεκτους Αθλητές της Α1.

serres_imerida_3 rizopoulos_serres_2018