Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Τσιάκουλα στο Μαρκόπουλο

Η Τσιάκουλα στο Μαρκόπουλο

Η νεαρή πρώην κεντρικός του Ηρακλή Κηφισιάς, Στέλλα Τσιάκουλα είναι το νέο απόκτημα του Μαρκόπουλου, με τη διοίκηση της ομάδας των Μεσογείων να δίνει ως αντάλλαγμα τη Ζαχαρούλα Γιαννέλου, ευχαριστώντας τη παράλληλα για την προσφορά της.

Η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Στέλλας Τσιάκουλας με ελεύθερη μεταγραφή από τον Ηρακλή Κηφισιάς. Ως αντάλλαγμα για την πραγματοποιήση της παραπάνω μεταγραφής δόθηκε στην ομάδα του Ηρακλή η Ζαχαρούλα Γιαννέλου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ζαχαρούλα για την προσφορά της στον ΑΟΜ όλα αυτά τα χρόνια και της ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και καλή σταδιοδρομία στη νέα της ομάδα.

Το ΔΣ του ΑΟ Μαρκοπούλου ευχαριστεί επίσης θερμά την διοίκηση του Ηρακλή Κηφισιάς για την άψογη συνεργασία και συννενόηση.

Λίγα λόγια για την Στέλλα Τσιάκουλα:

Η Στέλλα Τσιάκουλα έχει γεννηθεί στις 13/3/1998, έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται ως κεντρικός. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ηρακλή Κηφισιάς, με τον οποίο αναδείχτηκε καλύτερη μπλοκέρ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων στο οποίο η ομάδα της κατέκτησε την 3η θέση. Η νεαρή αθλήτρια διακρίνεται για το εξαιρετικό της άλμα στο μπλοκ και αποτελεσε μέλος της Εθνικής Κορασίδων που ταξίδεψε πρόσφατα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.