A2

Κάλεσμα Άθλου στον κόσμο

Κάλεσμα Άθλου στον κόσμο

Μετά το ρεπό της 10ης αγωνιστικής ο Άθλος Ορεστιάδας μπαίνει εκ νέου σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς προετοιμάζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Πήγασο Κοζάνης, με την διοίκηση των “βυσσινί” να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να παρακολουθήσει την κομβικής σημασίας αναμέτρηση…

Η νίκη για τον Άθλο Ορεστιάδας είναι μονόδρομος έπειτα από το ρεπό της περασμένης εβδομάδας και αυτό το γνωρίζουν καλά παίκτες και Γιώργος Πασαλίδης που προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον αγώνα τελικό.

Οι Θρακιώτες θέλουν το τρίποντο προκειμένου να μην μπούνε σε μπελάδες και με καλή ψυχολογία ετοιμάζονται για το ντέρμπι νεοφώτιστων.

Την ίδια ώρα η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωσή της απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους της προκειμένου να βρεθούν στο Νικόλαος Σαμαράς και να βοηθήσουν τους παίκτες να φθάσουν στη νίκη.

Η ανακοίνωση του Άθλου Ορεστιάδας

“Η ομάδα των ανδρών του Άθλου Ορεστιάδας υποδέχεται το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:00 την επίσης νεοφώτιστη ομάδα του Πήγασου Κοζάνης στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Α2 εθνικής κατηγορίας στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας “ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ”.

Η διοίκηση του Άθλου προσκαλεί τους φίλαθλους του βόλεϊ να δώσουν το παρόν στις κερκίδες του “ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ” για να παρακολουθήσουν τον αγώνα”.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...