Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κοβάτσεβιτς : «Θέλουμε να τους κερδίσουμε όλους»

Κοβάτσεβιτς : «Θέλουμε να τους κερδίσουμε όλους»

Η «ερυθρόλευκη» προετοιμασία συνεχίζεται στο Ρέντη χωρίς προβλήματα και απρόοπτα, με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να εμφανίζεται στη Media Day της ομάδας αισιόδοξος για την φετινή χρονιά τονίζοντας πως στόχος όλων είναι η ομάδα να παίζει καλύτερα από πέρσι και να τα δίνει όλα σε κάθε της αγώνα.

Ο Σέρβος τεχνικός των Πειραιωτών ευδιάθετος και χαμογελαστός έδειξε έτοιμος για τις προκλήσεις της νέας σεζόν τονίζοντας πως όλους πως η χρονιά θα είναι δυσκολότερη από την περσινή.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αναφερόμενος στο φετινό πρωτάθλημα τόνισε «Σίγουρα αυτή η χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο κύπελλο θα είναι πιο δύσκολη από την προηγούμενη καθώς ομάδες όπως ο Άρης και η Σαντορίνη ενισχύθηκαν με καλές παίκτριες και έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού ο Σέρβος δεν θα μπορούσε να πει τίποτα λιγότερο από αυτά που αναφέρει τα τελευταία χρόνια τέτοια εποχή, αφού η διατήρηση των κεκτημένων σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι μονόδρομος για την ομάδα.

«Οι στόχοι οι δικοί μας παραμένουν οι ίδιοι και θέλουμε φυσικά να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη όπως και πέρυσι θέλουμε το Τσάλεντζ Καπ. Φέτος η κλήρωση ήταν πολύ δύσκολη για εμάς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κοβάτσεβιτς και συμπλήρωσε «Στον πρώτο γύρο δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα αλλά στον δεύτερο γύρο η γαλλική ομάδα είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή αλλά και εμείς φυσικά θέλουμε να τους κερδίσουμε όλους».

Αναφορικά με τις αλλαγές στα πρόσωπα στην ομάδα ο Σέρβος τόνισε «Η Κοκκινάκη δεν είναι καινούργια παίκτρια καθώς τις προηγούμενες χρονιές έπαιξε αρκετά και σημαντικά παιχνίδια. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς ότι έχουμε τις Νομικού και Ζακχαίου που μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμες. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από πέρυσι και θα τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι».