Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μάχες τετράδας στη 18η στροφή

Μάχες τετράδας στη 18η στροφή

Με την 18η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών, με τις αναμετρήσεις της Θέτιδας με τον Πανναξιακό αλλά και το κυριακάτικο ντέρμπι Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη με τον Π.Α.Ο.Κ. να ξεχωρίζουν. Τέσσερις από τους έξι αγώνες θα μεταδοθούν σε live streaming.

Δ.Α.Κ Ευόσμου 17.00: Α.Π.Σ. Αίας – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Να συνεχίσει το αήττητο επιθυμεί ο Ολυμπιακός εκτός έδρας απέναντι στον Αίαντα και παράλληλα να προετοιμαστεί για τον επαναληπτικό με την Ουγγρική Μπεκέσκαμπα, για τη φάση των «8» του Challenge Cup (03/03, 17.30).

Διαιτητές: Παπακοσμάς, Μαυρίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Κουτσοκώστας, Κοτσικάρη, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Μαρκόπουλου 18.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Το Μαρκόπουλο υποδέχεται τον Παναθηναϊκό ενώ η αναμέτρηση θα μεταδοθεί  σε live streaming από το κανάλι του Α.Ο.Μ. στο youtube (Markopoulo Volley).

Διαιτητές: Ράντσιου, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Καπάνταης, Επόπτες: Τσίτσικας Ν., Σταυράτη, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

Α’ Ηλιούπολης 18.00: Γ.Σ. Ηλιούπολης – Α.Ο.Φ. Πορφύρας

Η ουραγός Ηλιούπολη αναμετράται με τον Πορφύρα με τον τελευταίο να βρίσκεται και αν παραμείνει όγδοος θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ.

Διαιτητές: Τσίτσικας, Λιδωρικιώτη, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Κοσμόπουλος, Παπαχατζής Ν., Γραμματεία: Νικολάου.

Θήρας 19.00: Α.Ο. Θήρας – Ηλυσιακός Α.Ο.

Ο Α.Ο. Θήρας υποδέχεται τον Ηλυσιακό με τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων να αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα.-Ο αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το επίσημο κανάλι του Α.Ο. Θήρας στο youtube (ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV).

Διαιτητές: Κουτσής, Πρέντζας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Δρόσος, Παπαγιαννόπουλος, Γ    ραμματεία: Μπίτσικα.

Γ. Γεννηματάς 20.00: Α.Σ.Π. Θέτις – Πανναξιακός Α.Ο.Ν.

Ντέρμπι με φόντο την τετράδα στη Βούλα, καθώς η αναμέτρηση θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη συνέχεια των δύο ομάδων, στην προσπάθεια που κάνουν για την είσοδό τους στα πλέι οφ. Η Θέτιδα είναι στη 5η θέση με 33 βαθμούς και στο +3 από τον 6ο Πανναξιακό που ωστόσο δεν θα έχει στη διάθεσή του την Αμερικανίδα διαγώνια Ντίσα Λεγκρός ενώ ο  αγώνας θα καλυφθεί διαδικτυακά από το κανάλι της Θέτιδας στο youtube (aspe thetisvoulas).

Διαιτητές: Κουτσούλας, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Ρηγόπουλος, Κώτσιας, Γραμματεία: Αμερικάνου.

Κυριακή 1 Μαρτίου

Μίκρας 17.00: Α.Σ. Άρης – Π.Α.Ο.Κ.

Ντέρμπι Θεσσαλονίκης με τις δυο ομάδες ανεβασμένες λόγω της πρόκρισής τους στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας και τον ΠΑΟΚ να θέλει τη νίκη προκριμένου να μείνει εντός τετράδας. Ο αγώνας θα είναι σε live streaming από το κανάλι του Άρη στο youtube (Aris women volleyball).
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Τσάκωνας, Επόπτες: Βασδέκης, Σταυρίδης, Γραμματεία: Τσιλιγκού.