ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Mega deal» με Κουρούπη στη Βάρη!

«Mega deal» με Κουρούπη στη Βάρη!

Ο έμπειρος πρώην λίμπερο του Παναθηναϊκού και του Φοίνικα Σύρου είπε το πολυπόθητο “ναι” στην πρόταση της ομάδας του “κολλητού” του Κώστα Αγγελίδη, τον Α.Ο. ΒΑΡΗΣ “Ο Αναγυρούς”, με στόχο να τη βοηθήσει να πετύχει τους φετινούς της στόχους στην Β’ Εθνική, επιβεβαιώνοντας ένα ακόμη δημοσίευμα του Volleyplanet.

Έπειτα λοιπόν από δύο χρόνια απουσίας από την ενεργή δράση στον Α.Ο. ΒΑΡΗΣ “Ο Αναγυρούς” ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Βίκτωρα Κουρούπη, που λόγω της στενής φιλιάς που τον συνδέει εδώ και πολλά χρόνια με τον πρώην συμπαίκτη του και προπονητή της ομάδας, αλλά και για να ξαναβρεί σιγά σιγά τον καλό του αγωνιστικά εαυτό και τη “φόρμα” του, θα αγωνιστεί αφιλοκερδώς.

ktisifon_paianias_aggelidis_kouroypis

Ασφαλώς πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή, καθώς τόσο με την προσωπικότητα, όσο και με την εμπειρία του  προσδίδει άλλη οντότητα και ειδικό βάρος στην πρωταθλήτρια ομάδα της τοπικής κατηγορίας Ανδρών ΕΣΠΑΑΑ.

Για αυτό και ο παίκτης- προπονητής του Α.Ο. ΒΑΡΗΣ “Ο Αναγυρούς”, Κώστας Αγγελίδης έχει κάθε λόγο να “τρίβει τα χέρια του” από ικανοποίηση, όχι μόνο γιατί θα βρεθεί ξανά στα ίδια “λημέρια” με τον Βίκτωρα, που θα αγωνιστεί ως ακραίος, αλλά γιατί με την παρουσία του αποκτά έτσι ένα ακόμη “όπλο” στη μάχη διάκρισης της Β’ Εθνικής.

“Τελικά οι προσπάθειες που κάναμε όλο το καλοκαίρι να τον “ψήσουμε” να παίξει στην ομάδα μας απέδωσαν και είμαι ευτυχής για αυτό. Όχι μόνο γιατί μας συνδέουν ισχυροί δεσμοί φιλίας, μέσα και έξω από τα γήπεδα και θα “ξεσκουριάσει” κι ο ίδιος, αλλά γιατί γνωρίζω πολύ καλά την αξία του ως παίκτη και είμαι βέβαιος πως θα συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια επίτευξης των φετινών μας στόχων. Παρά τον υψηλό ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με παραδοσιακά δυνατές ομάδες όπως ο Πανελλήνιος, η Πολιτεία, Αγία Παρασκευή κ.α θέλουμε και ελπίζουμε να μπούμε στην 4άδα και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει”.