Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μια «Σπαρτιάτισσα» στον Άρη!

Μια «Σπαρτιάτισσα» στον Άρη!

Παίκτρια του Άρη θα είναι από τη νέα χρονιά η διεθνής Καναδή, Κέισι Γκάνο, οπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση των «κιτρίνων» του βορρά.

Η νέα παίκτρια του Άρη, αγωνίζεται στη θέση της διαγωνίου, έχει ύψος 1.90είναι 23 χρονών και είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Trinity WesternUniversity.

Μάλιστα, η ομάδα της είχε το προσωνύμιο « Spartians» και η ίδια είναι γνώστης της Ελληνικής ιστορίας, καθώς έχει σπουδάσει φιλοσοφία. Η Γκάνο θα αγωνιστεί μακριά από τη χώρα της για πρώτη φορά και με  την  κίνηση αυτή ολοκληρώθηκε το παζλ των μεταγραφών του  Θεσσαλονικιώτικου  συλλόγου με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Ενθουσιασμένη που θα παίξω στον Άρη»

Η Κέισι Γκάνο δήλωσε για την μεταγραφή της:

«Είμαι ενθουσιασμένη που έρχομαι να παίξω σε ένα τόσο όμορφο και ιστορικό μέρος σαν την Ελλάδα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα ράντσο σε μια μικρή αγροτική πόλη της Αλμπέρτας στον Καναδά και θα είναι πολύ διαφορετικό να είμαι σε μία πόλη όπως η Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο πανεπιστήμιο Φιλοσοφία, και είμαι χαρούμενη που θα έρθω στην Ελλάδα, το μέρος όπου γεννήθηκε η Φιλοσοφία.

Είμαι παθιασμένη με τους ανθρώπους και τα μέρη από τα οποία προέρχονται και ανυπομονώ να μάθω για την κουλτούρα της Ελλάδας. Το να παίζω βόλει είναι μια φοβερή ευκαιρία για εμένα, και είμαι ενθουσιασμένη που θα ακολουθήσω τους στόχους του Άρη αυτή τη σεζόν.»