DARK ROOM

Next Top Model η κόρη του «Bocco» (fot-vid)!

Next Top Model η κόρη του «Bocco» (fot-vid)!

Η κόρη του Αντρέι Κάραβαρικ είναι νέα, όμορφη, λαμπερή και ονειρεύεται να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας!

Έπειτα λοιπόν από τα επιτυχημένα βήματά της στο φιλέ, η  πρώην άσος του Ηρακλή, Μιχαέλα Κράβαρικ ονειρεύεται πλέον μία διεθνή καριέρα στο modelling!

kravarikova 8       kravarikova 13  kravarikova 3

Με μπαμπά και μαμά, με τη δική τους ιστορία στο φιλέ, η ταλαντούχα καλλονή ήταν αδύνατον να μην ασχοληθεί από μικρή με το βόλεϊ. Μάλιστα η 20χρονη ακραία του Γηραιού και της  ΑΕΝ Αγίας Τριάδας, ακολουθώντας τα χνάρια του “Boccο” έφτασε μέχρι τα πρόθυρα της Εθνικής, καθώς παλιότερα είχε επιλεγεί στα κλιμάκια της ΕΠΕΣΘ.

Η  ζωή όμως είχε άλλα σχέδια για την Μιχαέλα. Το “άστρο” της κόρης του θρυλικού άσου, εδώ και δύο χρόνια “λάμπει” στην Άπω Ανατολή, όπου χάρις στην προσωπικότητα, τη φρεσκάδα, την ομορφιά και τη λάμψη της κάνει διεθνή καριέρα μοντέλου με το πρακτορείο Elite Look.

kravarikova 9  kravarikova 6    kravarikova 10

Κι αν νομίζετε πως ο νυν τεχνικός του Νέστορα είναι παραπονεμένος που η μοναχοκόρη του του δεν συνέχισε την… οικογενειακή παράδοση, είστε γελασμένοι! Όσο κι αν του λείπει στηρίζει το σπλάχνο του σε κάθε βήμα, σε κάθε επιλογή και καμαρώνει για εκείνη σαν τρελός!

02038714631354632434_1024  kravarikova 2  kravarikova 12

Το νεαρό μοντέλο, που από μικρή λόγω της εμφάνισής της, τραβούσε όλα τα βλέμματα πάνω της,  εδώ και δύο χρόνια ζει το όνειρό της σε Χονγκ Κονγκ, Μαλαισία, Σιγκαπούρη κ.α. Εκεί, μέσα από τις νέες εμπειρίες και τα ταξίδια της, σε ένα δρόμο που δεν είναι στρωμένος με… ροδοπέταλα, η πρώην βολεϊμπολίστρια προσπαθεί βήμα-βήμα να “χτίσει” την καριέρα της, εμπλουτίζοντας καθημερινά το  επαγγελματικό book φωτογραφιών της, ενώ με το καλλίγραμμο κορμί της “κόβει την ανάσα”, Ασιατών και μη, σε κάθε της πόζα!

kravarik 7 kravarikova 11 kravarikova 5 kravarikova 14

Δείτε στο video τη Μιχαέλα από backstage φωτογράφησης μαγιό