PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκη με… αντεπίθεση για ΑΕΚ

Νίκη με… αντεπίθεση για ΑΕΚ

Νικηφόρα ολοκλήρωσε την 16η αγωνιστική της Preleague η ΑΕΚ που πραγματοποίησε ολική ανατροπή επί του ΖΑΟΝ στο Ζηρίνειο και με το 3-2 παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο ΖΑΟΝ με το 2-0 επί των «κιτρινόμαυρων» φρόντισε να φθάσει μια ανάσα από μια μεγάλη νίκη, ωστόσο οι αθλήτριες του Γιώργου Σαμαρά κάπου εκεί ξύπνησαν και αντέδρασαν.

Ανεβάζοντας την απόδοσή τους και με το 25-16 μείωσαν σε 2-1, ενώ έδωσαν «μάχη» στο τέταρτο σετ όπου με το 27-25 ισοφάρισαν 2-2 στέλνοντας την αναμέτρηση στο ταϊ-μπρεϊκ.

Εκεί έχοντας περισσότερες δυνάμεις με το 15-13 έκαναν το 3-2 πανηγυρίζοντας την 13η νίκη τους στο πρωτάθλημα που βρίσκονται πλέον στην 3η θέση με 36η βαθμούς.

ΖΑΟΝ (Λιώσης): Φακοπουλίδου, Γιώτα, Κατσαντώνη, Κόνιαρη, Καπέλου, Καρακάση / Κερασιώτου (λ), Καραμαούνα, Μπαφατάκη, Μολδοβανίδη, Οικονομοπούλου.

ΑΕΚ (Σαμαράς): Μαλουσάρη, Χρυσομάλλη, Οικονομίδου, Γκρέκα, Ζίγκα, Λύρα / Μπελιά (λ), Μπίσκου, Αντωνιάδη, Σουβαλιώτη, Βυζαντινού.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...