A2

Ο Μπέλος στον Μίλωνα

Ο Μπέλος στον Μίλωνα

Μετά από μεγάλη καριέρα στην Volleyleague ο Χρήστος Μπέλος επιστρέφει στην… βάση του και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στον Μίλωνα έχοντας στόχο να οδηγήσει τους «πράσινους» στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ.

Η ζωή λένε κάνει κύκλους και ο αθλητισμός δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση με τον Χρήστο Μπέλο να επιστρέφει εκεί όπου ανδρώθηκε βολεϊκά. Ο διεθνής διαγώνιος συμφώνησε με τον Μίλωνα και θα ηγηθεί της φετινής του προσπάθειας να επανέλθει στην επαγγελματική κατηγορία.

Η ανακοίνωση του Μίλωνα  

Ο Χρήστος Μπέλος μετά από τα εφηβικά του Μίλωνα και αφού τίμησε την φανέλα της ομάδος μας στο παρελθόν και αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο υψηλότερο επίπεδο του Αντρικού volley, επιστρέφει… στη βάση του !!! 

Αθλητής με αναγνωρισμένη την ποιότητα, την εμπειρία αλλά κυρίως τον αδαμάντινο χαρακτήρα του, αποτελεί το «κερασάκι στην τούρτα» για το φετινό ρόστερ της ομάδος μας και θα συμβάλλει τα μέγιστα για την υλοποίηση των στόχων μας.

Καλή επιτυχία Χρήστο

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...