A2

Ώρα ανόδου για Άθλο Ορεστιάδας

Ώρα ανόδου για Άθλο Ορεστιάδας

Η ώρα της αλήθειας για τον Άθλο Ορεστιάδας έφθασε καθώς οι στόχοι και οι κόποι μιας χρονιάς θα παιχθούν το Σάββατο και την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη με τους «βυσσινί» του Παναγιώτη Τσιακμάκη να δηλώνουν έτοιμη για την άνοδο.

Το όνειρο της ανόδου στην Volleyleague περνά από την Αλεξανδρούπολη για τον Άθλο Ορεστιάδας που θέλει να ολοκληρώσει με χαμόγελα κι επιτυχία μια εξαιρετική χρονιά.

Οι ακρίτες του Έβρου μετά την πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποίησαν είναι έτοιμοι να κάνουν έναν ακόμη Άθλο προκειμένου να κάνουν την υπέρβαση πανηγυρίζοντας την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, η εμπειρία παικτών υπάρχει και άπαντες αισιοδοξούν πως θα παλέψουν μέχρι τέλους για το όνειρο…

Ο Άθλος σε αυτή την μάχη θα έχει δίπλα του και τους φιλάθλους του καθώς η διοίκηση του συλλόγου φρόντισε να κλείσει λεωφορείο και με ανακοίνωσή της να απευθύνει κάλεσμα σε όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην ΧΑΝΘ.

Η ανακοίνωση του Άθλου Ορεστιάδας

Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας καλεί τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας να παραβρεθεί στην Αλεξανδρούπολη το Σαββατοκύριακο 31/3 και 1/4 στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξ/πολης ‘ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ’ για την ενίσχυση της ομάδας μας στην προσπάθεια για την άνοδο στην VOLLEYLEAGUE

Για τον σκοπό αυτό θα ξεκινήσει λεωφορείο το Σάββατο 31/3 στις 15:30 και την Κυριακή 1/4 στις 14:00 από την κεντρική πλατεία Ορεστιάδας.

Το κόστος της μεταφοράς είναι 10 ευρώ ανά άτομο ημερησίως.

Πληροφορίες Κιλούδης Ευστράτιος τηλ . 6937026665

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...