Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Ορεκτικό» σε Κύμινα και Ρέντη

«Ορεκτικό» σε Κύμινα και Ρέντη
Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί το αγωνιστικό μενού της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, με την αυλαία να ανοίγει το Σάββατο (9/12) σε Κύμινα και Ρέντη.
19.00 ΑΣ Μακεδόνες – ΑΣ Άρης 
Το ντέρμπι Θεσσαλονίκης μεταξύ των Μακεδόνων και του Άρη στα Κύμινα ξεχωρίζει με την ομάδα του Σκουλικάρη να προέρχεται από το διπλό στη Σαντορίνη (2η θέση) και να αναζητά την 4η νίκη μέσα στο σπίτι της ενώ από την άλλη ντεμπούτο στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» θα πραγματοποιήσει ο Γιάννης Τσαϊρέλης.
Ο τεχνικός των Μακεδόνων Αξιού, Μανώλης Σκουλικάρης δήλωσε: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι το οποίο θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη, έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση, περισσότερο πάθος θα πάρει και τη νίκη».
 
Ο προπονητής του Άρη, Γιάννη Τσαϊρέλη είπε: «Ευτυχήσαμε να έχουμε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική και προετοιμαστήκαμε περισσότερο για το παιχνίδι με τους Μακεδόνες. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι από το οποίο θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε εντός της τετράδας».
16.30 Ολυμπιακός-Αίας
Το αήττητο σερί του θέλει να συνεχίσει ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί τον Αίαντα Ευόσμου στο «Μελίνα Μερκούρη».

Παράλληλα, οι ερυθρόλευκες θα κάνουν και το κρας τεστ τους τρεις μέρες πριν το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της χρονιάς, κόντρα στην ισπανική Λογκρόνιο εκτός έδρας (12/12).

Ο Αίας με τέσσερα σερί θετικά αποτελέσματα θα προσπαθήσει να σταθεί ανταγωνιστικά. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή της διαγώνιας της ομάδας, Σάνιας Τζούριτς, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς σχολίασε: «Ο στόχος παραμένει ο ίδιος και είναι η νίκη. Πρέπει να παίξουμε καλά πριν το πρώτο παιχνίδι μας στην Ευρώπη. Θέλουμε τη νίκη για να πάμε με καλή διάθεση στην Ισπανία».
 
Ο τεχνικός του Αίαντα, Ηλίας Ζωλασταθιάδης ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία κατηγορία μόνος του. Εμείς θα πάμε στην Αθήνα για τη νίκη για να μην τον αφήσουμε να ξεφύγει άλλο στη βαθμολογία. Θα εξαντλήσουμε κάθε μία από τις 0,02% πιθανότητες νίκης που έχουμε».