ΔΙΕΘΝΗ

Παγκόσμιος πρωταθλητής με Ταουμπατέ θέλει να στεφθεί ο Βέμπερ

Παγκόσμιος πρωταθλητής με Ταουμπατέ θέλει να στεφθεί ο Βέμπερ

Έπειτα από τις επιτυχημένες χρονιές στην πατρίδα του ο Αργεντίνος  τεχνικός Κάρλος Χαβιέ Βέμπερ, συμφώνησε με τη βραζιλιάνικη Ταουμπατέ, προκειμένου να κατακτήσει τον κορυφαίο τίτλου του κόσμου σε επίπεδο συλλόγων.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, που το 20006 στέφθηκε πρωταθλητής με τους “πράσινους”, από την “καραντίνα” στο Μπουένος Άιρες, μαζί με τη γυναίκα, την κόρη και την εγγονή του, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, θέτει μετά τις “κούπες” με την Μπολιβάρ, πολύ υψηλούς στόχους για την επόμενη σεζόν.

Σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα της Αργεντινής o 54xronow προπονητής  αποκάλυψε τον κύριο στόχο του από τον πάγκο της EMS / Taubaté για το 2020/2021: “Θέλω να πάρω με την Taubaté το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων” είπε ο νέος τεχνικός της ομάδας του Σάο Πάολο, που από το 2006 μέχρι σήμερα στην Μπολιβάρ κατέκτησε 5 πρωταθλήματα και σημαντικές διεθνείς διακρίσεις.

Σύμφωνα με τον Βέμπερ, η πρόκληση που έχει με τη νέα του ομάδα είναι μεγαλύτερη από εκείνη που είχε στη Bolívar και για αυτό πραγματοποιεί καθημερινές τηλεφωνικές επαφές με τους ανθρώπους της Taubaté. Ήδη μάλιστα στη λίστα των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων βρίσκεται ο πασαδόρος της “σελεσάο” και πρώην μαέστρος της ιταλικής Λούμπε Τσιβιτανόβα, Μπρουνίνιο αλλά και δύο ακόμη διεθνείς των “βερντεόρο”, ο ακραίος της Sesc, Μαουρίσιο Μπόργκες και ο διαγώνιος Φελίπε Ρόκε.

Ο θηριώδης (2.12μ) μπόμπερ της Fiat / Minas θα αντικαταστήσει στην ομάδα του Βέμπερ τον Μαροκινό, Μοχάμεντ Αλ Χσνταντι, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία με τη φανέλα της Γιαστρέμπσκι.