Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παραμένει Πειραιά η Βλαχάκη

ÁÐÏÍÏÌÇ ÔÏÕ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁÔÏÓ ÂÏËÅÚ ÃÕÍÁÉÊÙÍ ÓÔÇÍ ÏÌÁÄÁ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ICONPRESS/ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ) ÐÁÍÇÃÕÑÉÊÏ

Την παραμονή της Κωνσταντίνας Βλαχάκη με μεταγραφή από τον ΣΦΠ Χανίων ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός με την νεαρή ακραία να υπογράφει 3ετές συμβόλαιο με τις «ερυθρόλευκες».

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και να πέρασε δύσκολα στον Ολυμπιακό, αυτό όμως δεν εμπόδισε την ομάδα του Πειραιά να προχωρήσει στην απόκτησή της και τυπικά από τον ΣΦΠ Χανίων και να συμφωνήσει με την νεαρή ακραία για 3 χρόνια.

Η Κωνσταντίνα Βλαχάκη μιλώντας στο επίσημο site των Πειραιωτών υπογράμμισε «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που για τα επόμενα τρία χρόνια θα αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που ο βασικός κορμός της ομάδα θα είναι ο ίδιος μιας και έχω δεθεί πολύ με τις κοπέλες. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν παρά τον σοβαρό τραυματισμό που είχα αλλά και τις συναθλήτριες και προπονητές μου, που με βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα για να περάσω πιο ήπια αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η αποκατάσταση μου προχωράει με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς και υπολογίζω να είμαι έτοιμη με την έναρξη της προετοιμασίας. Στον Ολυμπιακό βρήκα το λιμάνι μου, έχω πολύ όρεξη για δουλειά και είμαι βέβαιη ότι θα παρουσιαστώ πολύ καλύτερη από πριν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ