Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρέμεινε στον Πορφύρα η Δραγουμάνου

Παρέμεινε στον Πορφύρα η Δραγουμάνου

Στον Πορφύρα θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά η Μαριαλένα Δραγουμάνου με τον σύλλογο του Πειραιά να ανακοινώνει την συμφωνία του με την  πρώτη σκόρερ της περσινής Volleyleague.

Κάτοικος Πειραιά για 3η συνεχόμενη χρονιά παραμένει η Μαριαλένα Δραγουμάνου καθώς η 27χρονη ακραία παρά τις δελεαστικές προτάσεις που είχε, έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του Πορφύρα και θα αποτελεί και φέτος την δύναμη πυρός της ομάδας στην επίθεση.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα

Η Μαριαλένα Δραγουμάνου, πρώτη σκόρερ στην Volleyleague Γυναικών με τον Πορφύρα, θα συνεχίσει τη σεζόν 2019-2020 να φορά την όμορφη κοκκινόμαυρη φανέλα.

Η 27χρονη αθλήτρια ( πτυχιούχος Φιλολογίας που συνδυάζει εργασία και βόλεϊ ) θα είναι στον Πορφύρα για 3η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ήθελε να μείνει, απέρριψε πιο δελεαστικές προτάσεις και συνεχίζει μαζί μας.

Για την παραμονή της Λού στον Πορφύρα, έχουν τις ευχαριστίες μας ο χορηγός μας Γιάννης Βασιλόπουλος ( που γιγάντωσε σε φήμη και ποιότητα την οικογενειακή επιχείρηση τροφίμων ” Μανδραγόρας ” ) και οι, επίσης, φίλοι του ΔΣ του ΓΣ Κοζάνης, ο Δημήτρης Παφύλης και ο Δημήτρης Τσιόπουλος ( καλός συνάδελφος ).

Να είστε καλά.

ΥΓΕΙΑ Λού μας….