ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Παιδικές χαρούμενες φωνές στο κλειστό της Κορίνθου

Παιδικές χαρούμενες φωνές στο κλειστό της Κορίνθου
Πάνω από 300 παιδιά από 16 Δημοτικά Σχολεία της Κορίνθου βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής (25/1) στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής και έπαιξαν βόλεϊ στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που είχαν στηθεί.
Οι νέοι και νέες που διδάχτηκαν τους κανονισμούς και τις τεχνικές του αθλήματος, έπαιξαν πάνω από 3 ώρες βόλεϊ και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά μίνι βόλεϊ που θα πραγματοποιηθεί στο Νομό Κορινθίας.
«Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για την βοήθεια στη συνδιοργάνωση του τουρνουά την συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου φυσικής άγωγής στη Περιφέρεια Πελοποννήσου κ. Ελένη Τζανή, την Γεωργία Καπόρη προπονήτρια Ξυλοκάστρου, τον Μπάμπη Φελέκη προπονητή στο Βραχάτι και το σωματείο της Κορίνθου για τη πολύτιμη συνεισφορά τους όλην την εβδομάδα στη πραγματοποίηση αυτών των δράσεων» δήλωσε ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής γυναικών Βαγγέλης Περόπουλος.
Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε η εβδομάδα βόλεϊ στο Νομό Κορινθίας, αφού είχαν προηγηθεί ανάλογες δράσεις στο Κιάτο, στο Ξυλόκαστρο και στο Βραχάτι.